Yeni Çorumspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, şampiyonluğun güçlü adaylarından Yılport Samsunspor’u 2-1 yendikleri maçtan sonra sıcağı sıcağına verdiği demeçte oyuncularını kutlarken, en az Samsunspor kadar hayallerinin ve hedeflerinin olduğunu söyledi.

Samsunspor maçına çok iyi hazırlandıklarını ve maçla ilgili hazırladıkları oyun planının sahada başarıyla uygulandığını kaydeden Bahri Kaya’nın konuşmasından derlediğimiz açıklamaları şöyle:

İLK YARIYI KAYIPSIZ BİTİREBİLİRDİK

Rakip çok ciddi ve olağanüstü bir hazırlık ile buraya gelince, bizde de otomatikman olağanüstü bir durum ilan edildi. Şu maç öncesi ve maç içinde yaptığımız hazırlığımızı, kaybettiğimiz Amed maçında, kaybettiğimiz Gümüşhanespor maçında, kaybettiğimiz Pendikspor maçında yapsaydık, sıfır kayıp puanla devreyi kapatmış olurduk. Biz Manisa’ya karşı da böyle mücadele ettik. Ancak orada aleyhimize verilen bir penaltı maçın sonucunu tayin etti.

RAKİBİN NE YAPABİLECEĞİNİ İYİ BİLİYORDUK, ÖNLEMLERİMİZİ ONA GÖRE ALDIK

Samsun maçına çok iyi hazırlandık. Samsunspor gibi iyi takımların, tanınmış takımların böyle bir dezavantajı oluyor. Neler yapabileceğini çok iyi biliyorduk. Bu ligin üstünde oyuncularla kurulmuş Samsunspor’un neler yapabileceğini çok iyi biliyorduk. Buna göre de önlemler aldık. İlk yarıda orta sahada onlara oyun oynayacak, pas yapacak alan bırakmadık ve pozisyon bulamadılar. İlk yarının son dakikasında kazandığımız penaltıyı golle çevirince avantaj bize döndü.

PLANLARIMIZDA BAŞARILI OLDUK

İkinci yarı, skoru eşitlemek adına daha çok risk alıp kalemize geldiler. Biz de skoru korumak adına ve kontrataklarla gol bulmak adına oyun planı yaptık. Bu planımızda da başarılı olduk ve ikinci golü bulduk. Bu golden sonra rehavete kapıldık, geride zaman zaman çok açık vermeye başladık ve kalemizde golü gördük. Daha sonra 2-1’i korumayı başarınca kazanan taraf biz olduk.

EN AZ SAMSUNSPOR KADAR BİZİM DE HAYALLERİMİZ VAR

Biz, 2.Lig’in yeni takımıyız ve bizim de en az Samsunspor kadar hayallerimiz var, hedeflerimiz var. İddialıyız ve bu yolda tüm rakiplerimize saygı duyuyoruz. Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’a başarılar diliyorum. Çok iyi bir oyuncu kadrosu ve çok iyi bir taraftarı var. Bu gibi olumsuz sonuçlar Samsunspor’u hedeflerinden saptırmasın. Başarıları hak eden bir kulüp.

ÇORUM-SAMSUN KARDEŞTİR

Kendi futbolcularıma skoru korumak adına göstermiş oldukları mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Samsun ve Çorum kardeştir. Çorumspor taraftarı hiçbir taşkınlığa sebebiyet vermeden maçı tamamladığı için onlara da teşekkür ediyorum.”

Editör: TE Bilisim