Yönetimin istifaya çağrılmasına sert tepki gösteren Başkan Gül, Teknik Direktör Yavuz İncedal’ın arkasında olduklarını belirtirken, gelinen noktada kabahatli olan tarafın futbolcular olduğunu kaydetti.
İstanbulspor yenilgisi ve yaşananlar için üzgün olduklarını dile getiren Başkan Zeki Gül açıklamasının devamında şu görüşlere yer verdi: “İstanbulspor maçında futbolcular tamamen kendilerinden kaynaklanan acemilik ve beceriksizlik sergilediler. Savaşmak yerine yürümek taktiğini sergileyen futbolcularındır tamamen kabahat.
Gerek yönetim olarak bizler ve gerekse teknik heyetimizin üzerine düşeni yaptığına inanıyoruz. Bu noktadan sonra bizim yapacağımız bir şey yok. Herşey tamamen futbolcuların elindedir. Ceza verebiliriz, bunlar tamamen iç bünyede yapabileceğimiz şeylerdir. Futbolcuların artık akıllarını başlarına devşirmesi gerekiyor. Strese, bunalıma girmek, profesyonel futbolcuya yakışan şeyler değildir.

YAVUZ HOCA’YA GÜVENİYORUZ
Çorum Belediyespor olarak 3.Lig’in en üst düzey teknik direktörü ile yolumuza devam ediyoruz. Kendisi en iyi şekilde kadrosunu kuruyor. Ancak sahaya çıkıp kendisinin mücadele etme gibi bir şansı yok. Futbolcuların kendilerine çeki-düzen vermeleri ve kabiliyetlerinin farkına varmaları lazım. Son dakikaya kadar mücadelemize devam edeceğiz. Zaten ümidimizi kaybettiğimiz zaman her şeyimizi kabul ederiz. Ceza konusunda yönetimle bir görüşme yapıp değerlendireceğiz.
Teknik Direktörümüz ve yardımcıları zamanında gol yollarında görev almış. Yapılan antrenmanları da basın mensupları yakından takip ediyor. Çalışmaların en iyisini yaptırmasına rağmen takımın üzerinde bir gol atamama sıkıntısı var. Bunu tamamen şanssızlık olarak değerlendiriyoruz.

ZARAR VEREN TARAFTAR İSTEMİYORUZ
Bizleri yaz demeden, kış demeden sonuna kadar destekleyen gerçek taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Onlara çok güzel galibiyetler sunamadığımız için özür diliyorum. Ancak, maça gelip fitne fesat çıkaranlar maçımıza gelmesin.
Belediyespor kurumsal bir takımdır. Belediyespor’un başkanını, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tayin eder. Çorum Belediyespor sokaktan yönetilemez. Kendini bilmeyen seyircilerin lafıyla bir yere gelip gitmek olmaz, olamaz. Daha önceden kulüplerdeki başkanları sokaktan getirip sokaktan istifa ettirenler Çorum Beledieyspor’un kurumsal bir takım olduğunu unutmaması gerekmektedir.

TURGAY OLAYI
Turgay kişiliği ile futbolculuğu ile üst düzey bir futbolcumuzdur. Recep Berk’i seyirciler protesto ettiği için Turgay araya girmek istedi. Ben de açık tribündeydim, olaylara yakinen şahit oldum. Seyirciler Turgay’a küfür etti. İstanbulpor’u alkışlayan, onların lehine tezahürat yapan, kendi futbolcusuna küfreden taraftar veya seyirci olamaz, Çorumlu hiç olamaz. Ben bu olayları kınıyorum. Bunların liderlerini tespit ettiğim an stattan içeri almam. Değil tribün liderliği maçlarımıza bile aldırmam. Bu resmen Çorum düşmanlığıdır. Çorum Belediyespor’a karşı bir düşmanlık varsa bunu statta yapmasınlar başka bir takım kursunlar öyle yapsınlar.

BAŞIMIZA BİR DE TEMSİLCİ ÇIKTI
İstanbulspor maçında Temsilci olan polis müfettişi olduğunu öğrendiğimiz Aybars Çelik’in maç sonunda takındığı tavrı anlayamadık. Gerek bana, gerek yanımızda bulunan 3 başsavcımıza ve basın mensuplarımıza seviyeyiz ifadeler kullandı. Biz bu zamana kadar hakemlerle uğraştık bundan sonra bir de temsilcilerle mi uğraşacağız? Çorum güvenli bir şehir, insanlara saygılı bir şehir olması suç mu? Aynı hareketi Batman’da yapabiliyorlar mı? Gerek Emniyet Genel Müdürlüğü’nü gerekse Türkiye Futbol Federasyonu’nu küçük düşüren bu kişilere, temsilci olarak izin vermemesi gerekir.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim