Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, Gölcükspor’la oynadıkları maçta geriye düşmelerine rağmen disiplinden kopmayarak sonuca ulaştıklarını belirtirken, sezon sonunda play-offa kalacaklarına inandıklarını yineledi.
Kendileri gibi ilk 5 mücadelesi veren Gölcükspor karşısında ilk 15-20 dakikalık bölümde baskı yediklerini itiraf eden genç teknik adam, “Play-Off grubundaki rakiplerimizden Gölcükspor ile zorluk derecesi yüksek bir maça çıktık. Oyunun ilk 15-20 dakikalık bölümünde rakipten baskı yedik. Zaten kalemizde erken bir de gol gördük. Ancak disiplinden hiç kopmadık ve 20. dakikadan itibaren de oyunun kontrolünü ele aldık. 1-1’lik eşitlikle gittiğimiz soyunma odasında futbolcularımıza daha sakin ve sabırlı olmamız halinde kazanan taraf olacağımızı anlattık. Futbolcularımız bu uyarımızı dikkate aldı ve dediğimiz gibi oynadılar. Bunun neticesinde sahadan 2-1 galip ayrılarak hedefe bir adım daha yaklaştık” dedi.
İNANÇLIYIZ
Galibiyetten ve ortayla koydukları mücadeleden dolayı futbolcularımı kutluyorum. Kalan 4 maçımızda da gerekli sonuçları alıp hedefe ulaşacağımıza inancımız tam.
BAY geçtiğimiz haftada işler hiç iyi gitmiyor gibi gözükse de bizler inanmış bir ekibiz. Bundan sonra da bir birinden zorlu maçlara çıkacağız. Bu zorlukları da birlikte aşıp yolumuza devam edeceğiz. Gölcükspor maçında futbolcularımın ortaya koyduğu performansın alkışı hak ettiğini düşünüyorum. Aynı performansın oynayacağımız diğer maçlarda da devam edeceğine inancımız tam. Bu konuda kadromuza güveniyoruz. Herkes emin olsun ki, bizlere güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim