2-0 kaybettikleri Batman Petrolspor maçını değerlendiren Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Fahrettin Sayhan, sezonun en iyi futbollarından birini oynamalarına rağmen yenilmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
Batman Petrolspor maçını farklı kazanabilecek pozisyonlar bulduklarını ancak değerlendiremediklerini belirten Fahrettin Sayhan, “Son derece kötü bir zeminde oynadığımız maçta kazanmak adına her şeyi yapan taraf bizdik. Her iki yarıda da çok net pozisyonlardan yararlanamadık. 1 gol bulabilsek belki de farka gidebileceğimiz maçta hiç beklemediğimiz bir anda kalemizde golü gördük. Sonrasında yaptığımız ataklardan sonuç alamadık. Bununla birlikte uzatma dakikalarında kalemizde 1 gol daha gördük ve sahadan hak etmediğimiz bir şekilde 2-0 yenik ayrıldık.
Sezonun en iyi futbollarından birini oynamamıza rağmen yenilmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Net bir penaltımızın verilmediğini ve bir pozisyonda da topun çizgiyi geçmesine rağmen golümüzün verilmediğini düşünüyoruz. Futbol adına ne gerekiyorsa yaptık ama bir tek golü bulamadık. Bunlar futbolun içerisinde olan şeyler. Kısacası, biz oynadık, Batman Petrolspor kazandı. Final vuruşlarında daha etkili olmamız gerektiğini bu maçta bir kez daha gördük.
Galip gelebileceğimiz ancak puansız kapattığımız bu hafta artık geride kaldı. Şimdi önümüzde Bergama Belediyespor’la oynayacağımız kritik bir maç var. Artık bu maça odaklanacağız. Sahamızda oynayacağımız maçı kazanıp moral bulmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim