Yeni Çorumspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, Kocaelispor’la oynayacakları Play-Off maçlarını geçip finale kalmayı, oradan da 2.Lig’e yükselmeyi hedeflediklerini yineledi.

Öncelikle Ankara Adliyespor’la oynadıkları ve 1-0 kaybettikleri normal sezonun son hafta maçını değerlendiren Bahri Kaya, “Bizim için bu maçta önemli olan sakat ve cezalı vermememizdi. Bunu da başardık.

Yediğimiz hatalı bir golle yenildik. Ama çok çabaladık. Seyirci olmayınca bizi itecek güç eksik kaldı.

Bu maçta gençleri ve bugüne kadar az süre alan oyuncuları bir kez daha görme fırsatı bulduk. Bize Play-Off’ta katkı sağlayacak oyuncuları gördük. Skor dışında, sakat ve cezalı vermeden istediğimiz sonuca ulaştık” şeklinde konuştu.

KİMSEDEN ÇEKİNMİYORUZ

Play-Off yarı finalinde Kocaelispor’la eşleşmelerini de değerlendiren deneyimli teknik adam, “Bu saatten sonra kim çıkarsa daha iyi olurdu diye düşürsek, bu ancak maç günü belli olur. Biz kimseden çekinmiyoruz. Hedefimiz belli. Bu yolda ilerleyeceğiz ve yolumuza kim çıkarsa çıksın geçmek zorundayız.

Kocaelispor, performans olarak Karacabey’in altında. Alternatifsiz bir kadroları var. Sadece iç sahada avantajlılar. Son 5-6 haftadır formsuzlar. Bu noktada bizim onlarla eşleşmemiz bir avantajdır. Kimseden çekinmiyoruz. Bizim yükselen, onların vasat bir performansları var. Biz daha avantajlıyız.

Bu saatten sonra etkenleri düşünmemek lazım. Bütün camia, ne yaparız da bu takımı bu maça hazırlayabiliriz demeli. Bence bu saatten sonra rakibin kim olduğu değil, bizim bu maça iyi hazırlanmamız önemli.

FUTBOLCU OLSAM 20 BİN KİŞİNİN ÖNÜNDE OYNAMAKİSTERİM

Dediğim gibi, Kocaelispor sadece evinde avantajlı. Coşkulu bir seyircileri var. Şahsen ben futbolcu olsam, böyle bir taraftarın önünde oynamak isterim.

Hoca olarak da, takımımı o statta ezdirecek bir futbol oynatmam” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim