Çorum Belediyespor Başkan Yardımcısı ve Mali İşler Sorumlusu Mustafa Özbayram, 2-1 kazandıkları Erzincanspor maçında bazı taraftarların futbolculara tepki göstermelerine anlam veremediklerini belirtirken, “Böyle davranışlar sergileyenleri maçlarımızda istemiyoruz” dedi.
Bazı futbolcuların sakat sakat oynayarak büyük fedakârlık yaptıklarını ancak buna rağmen kendilerine tepki gösterilmesini kabul etmelerinin mümkün olmadığını dile getiren Mustafa Özbayram, “Erzincanspor’la oynadığımız ve hem de 2-1 kazandığımız maçta bazı kendini bilmezler futbolcularımızı yuhalayarak anlam veremediğimiz tepkiler gösterdi.
Bizler böylesine önemli bir maçta tribünlerin dolması ve destek olunması yönünde çağrılar yaparken, ne hikmetse birileri maça gelip moral bozucu işlere imza atıyor. Sakatlıktan yeni çıkmış ve 3 puan adına sahada elinden geleni yapmanın gayretinde olan futbolcumuz Yılmaz ve diğer futbolcularımıza bu tavırları sergileyenler neyin peşindeler anlamakta güçlük çekiyoruz. İyi oynadığımız maçın 55. dakikasından itibaren bu çirkin davranışları sergileyenleri maçlarımızda görmek istemiyoruz. Maraton tribününde yaşanan bu olayların bireysel ya da organize olup olmadığını araştırıyoruz.
Bu tür hareketleri tasvip etmemiz mümkün değil. Ayrıca maçtan önce misafir severliğimizi göstereceğimizi söylemiştik. Bir kez daha görülmüştür ki, Erzincan’dan gelen taraftarlar, yöneticiler ve protokol en iyi şekilde ağırlanmış ve uğurlanmıştır. Buradan Erzincan’dan gelen seyircilerimize de teşekkür ediyoruz. Ülkemizin bütünlüğü için Çorum seyircisi ile bütünleşerek terörü lanetlenmiş ve bir kez daha tek vücut olunduğu gösterilmiştir” dedi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim