Osmaniyespor’la deplasmanda 1-1 berabere kalan Çorum Belediyespor’un “galibiyet” hasreti 10 maça çıktı. Kırmızı-Siyahlılar bu haftaki Elaziz Belediye maçını da kazanamazlarsa tarihinin “en uzun kazanamama rekoru” nu kıracaklar.

3.Lig’deki 6.sezonunu geçiren Çorum Belediyespor’un en uzun “galibiyet hasreti” de 10 maç. Kırmızı-Siyahlılar, 3.ligdeki ilk kez mücadele ettikleri 2012-13 sezonun 17.haftasında sahalarında Isparta Emrespor’u 2-0 yenerek sezonun ilk yarısını galibiyetle kapatırken, ikinci yarının ilk 10 haftası adeta kâbus gibi geçti. Çorum Belediyespor, 18.haftada Altınordu karşısında Çorum’da alınan 2-1’lik yenilgiyle başlayan kötü seride 6 yenilgi, 4 beraberlik alırken, tam 10 maç galibiyet yüzü göremedi. Kırmızı-Siyahlılar, 28.haftada Mardinspor’u deplasmanda 2-0 yenerek galibiyet özlemine ve kötü seriye son verdiler.

Çorum Belediyespor bu sezon da 10 maçtır galip gelemiyorlar. Son galibiyetini 19.haftada Başkent deplasmanında Adliyespor’u 2-0 yenerek alan Çorum Belediyespor, sonrasında oynadığı 10 maçta da galibiyet yüzü göremedi. Kırmızı-Siyahlılar, bu maçlarda 7 beraberlik, 3 de yenilgi aldılar.

10 maçtır galibiyete hasret kalan ve bu alanda 2012-13 sezonuna ait olan tarihinin “en uzun kazanamama” rekorunu egale eden Çorum Belediyespor, bu hafta Play-Off yarışındaki en önemli rakibi Elaziz Belediye ile deplasmanda oynayacağı maçı da kazanamaması halinde rekor kıracak. Kırmızı-Siyahlılar, Elaziz Belediye maçını kazanarak hem yeniden Play-Off potasına girmek, hem de kazanamama serisine son vermeyi hedefliyorlar.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim