Gelinen noktada kimsede bir art niyet aramadıklarının altını çizen ancak tablonun bu şekilde devam etmesi halinde ceza yönetmeliğini hayata geçireceklerinin sinyallerini veren Başkan Balaban, “İlk yarıda aldığımız başarılı sonuçların ardından ne yazık ki, ikinci yarıda istediğimiz sonuçları bir türlü alamıyoruz. Play-Off’u hedeflediğimiz şu günlerde en son kendi sahamızda oynadığımız Payasspor maçından da sahadan mağlubiyetle ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyoruz.

Gelinen noktada kimsenin art niyetli bir davranış içerisinde olmadığını biliyoruz. Takımda bir özgüven sorununun yaşandığının farkındayız. Bunun için de çözüm yolları arıyoruz. Bundan sonraki süreçte alacağımız bir galibiyetin bile takım üzerinde olumlu yönde etki yapacağını düşünüyoruz. Bununla birlikte takibi profesyonel dünyada nasıl başarı mükâfatsız kalmıyorsa, aynı şekilde başarısızlık da karşılıksız kalmayacaktır. Biz her şeye rağmen matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece öncelikli hedefimizi kovalamak istiyoruz. Ancak önümüzdeki süreçte de arzu ettiğimiz sonuçlar gelmezse o zaman daha da radikal kararlar alabiliriz” şeklinde konuştu.

Başkan Ömer Balaban, Payasspor maçından sonra taraftarların gösterdiği tepkiyi anlayışla karşıladıklarını söyledi. Balaban, “ 8 haftadır galip gelemeyen takımımızı yağmurlu havaya rağmen desteklemeye gelen insanların alınan mağlubiyet sonrası tepkilerini de anlıyoruz. Futbolcularımızdan da bundan sonraki süreçte bu tepkileri alkışa çevirmek için mücadele etmelerini bekliyoruz” dedi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim