TFF 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor, 12.hafta maçında yarın zorlu Diyarbakır deplasmanında kendisi gibi 19 puanı bulunan Diyarbekirspor’la karşılaşacak.

Bu sezon sahasında 6’da 6 yapmasına karşın 5 deplasman maçından sadece 1 puan çıkartabilen Çorum Belediye yarın şeytanın bacağını kırmak istiyor. Bu doğrultuda hazırlıklar galibiyet parolasıyla yapılırken, beraberlik de iyi sonuç olarak değerlendiriliyor.

Sahasında oynadığı 5 maçı da kazanan ve Çorum Belediyespor’la birlikte iç sahada henüz puan kaybetmeyen iki takımdan biri olan Diyarbekirspor cephesinde de hedef galibiyet olarak belirlendi. Diyarbakır temsilcisi Çorum Belediye’yi yenerek hem zirve yarışındaki iddiasını korumak, hem de sahasındaki galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Yarınki kritik maç öncesinde Çorum Belediyespor’da Fatih Ergen’in tedavisi devam ediyor. Fatih, eski takımı Diyarbekirspor’a karşı forma giyemeyecek.

19’ar puanlı iki takım arasında yarın Diyarbakır Seyrantepe Spor Kompleksi’nde oynanacak maçta İstanbul bölgesi C klasman hakemlerinden Aytaç Geçgel düdük çalacak. Saat 13.00’de başlayacak maçta Geçgel’in yardımcılıklarını ise İstanbul bölgesinden Tuncay Çalıkoğlu ve Emrah Akkaya yapacak. Yine İstanbul bölgesinden Abdulkadir Düzgün de maçın dördüncü hakemi olacak.

Editör: TE Bilisim