Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, Kocaelispor’la deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, beraberliğin de iyi sonuç olduğunu söyledi.

Kocaeli deplasmanında galibiyet için mücadele ettiklerini kaydeden Biçer, çok iyi bir taraftar grubunun önünde zorlu bir maç oynadıklarını belirtirken, oyunsal anlamda biraz daha gelişime ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Biçer, “Zor bir deplasmanda ve iyi bir taraftar grubu önünde mücadele ettik. Kazanabileceğimiz bir maçtı. Özellikle ikinci devrede rakibin defansı çok açtığı pozisyonlarda doğru hamlelerle çıkabilsek sonuç farklı olabilirdi.

Genele baktığımızda şuan kendimizi tekrar ilk 5’in içerisine atmış bulunmaktayız. Bu dakikadan sonra burada nasıl kalırızın hesabını yapmak zorundayız. Çünkü, rakiplerimizin de Kocaelispor ve kendi aralarında oynayacakları maçlar var.

Futbolcularımızın mücadelesi ve kazanma isteği memnun edici. Biraz daha oyunsal anlamda gelişme sağlarsak önümüzdeki günlerde istediğimiz şeyleri yapabileceğimiz görünüyor. Sonuçta zorlu bir deplasmanda alınan puan puandır. Ben olaya öyle bakıyorum. Kazanmak için gelmiştik ama kaybetmeden kazanmanın yolu her zaman güzeldir” dedi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim