Yeni Çorumspor Kulüp Başkanı Fatih Özcan, kulübün isim değişikliğinin ana konusu olduğu toplantıda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan yardımcıları Hamit Işık ve Mustafa Altunkaya’nın da hazır bulunduğu toplantıda, kendisine karşı bir takım siyasi ayak oyunları oynandığına vurgu yapan Özcan, Cumartesi günü Ankara Adliyespor’la oynayacakları maçtan sonra gerekirse savcıya ifade verme pahasına da olsa bu oyunları ve oynayanları tek tek, şahitli ve ispatlı olarak açıklayacağını söyledi.

Bir grup taraftarın da katıldığı basın toplantısı formatındaki toplantıya kulübün ismini Yeni Çorumspor olarak değiştirdiklerini açıklayarak başlayan Fatih Özcan, “Bugünlere hiç kimseden 1 kuruş destek almadan geldik. Kendi imkânlarımla 4 milyon lira harcamışım. Bu kulüp, Çorum’un ortak paydası. Herkesin elini taşın altına sokması lazım. Ben, her deplasman için taraftara otobüs tahsis ediyorum. Biri de çıksın desin ki, ‘bu deplasmana da ben otobüs veriyorum.’

BU KULÜPTE SİYASET ARTIK BİTMİŞTİR

Göreve ilk geldiğimizde söz verdiğim üzere kulübün ismini Yeni Çorumspor olarak değiştirdik. Yeni ibaresini de kaldıracağız. Şimdilik Yeni Çorumspor olarak devam edeceğiz.

Kulübün isim değişikliği sürecinde yaşadığımız birçok akıl almaz olay var. Kulübün isim değişikliğini Belediye Başkan adayları belirlenene kadar bekletmeye çalışmışlar. Meğer arkamızdan ne pazarlıklar yapılmış. Benim görevden alınmam için neler olmuş neler. Ben buraya darbe yaparak gelmedim. Bu kulübün sahibi taraftardır ve ancak taraftar isterse giderim. Bir de başarılı olamazsam kendim bırakırım. Onun dışında beni buradan göndermeye hiç kimsenin gücü yetmez. Bu kulüp üzerinden artık kimse siyaset yapamayacak.

Önümüzde Ankara Adliyespor’la oynayacağımız çok kritik bir maç var. Maçtan sonra bu siyasi ayak oyunlarını ve oynayanları, tüm kumpasları tek tek açıklayacağım bir basın toplantısı düzenleyeceğim. Bu toplantı biraz siyasi olacak. Her şeyi şahitli, ispatlı açıklayacağım. Gerekirse savcıya ifade de veririm, hiç sorun değil. Koltuk isteyenlere tavsiyem, evlerindeki fiskos masanın yanındaki koltuğa otursunlar. Çünkü sadece taraftar isterse giderim.

Ben rızkımı Ankara’da kazanıyorum. Ama Çorum sevgim her şeyin üzerindedir. Benim için her maç deplasman. Çünkü deplasmanda da olsa gidiyorum, Çorum’da da olsa Ankara’ya gelip gittiğim için deplasmanda gibi geliyor. 15 gündür evime gitmedim. Futbolcu kardeşlerimle birlikte tesislerde kalıyorum. Bunun neticesinde son iki maçımızı kazanıp 6 puan topladık. Adliyespor maçını da kazanıp devre arasına daha moralli girmek istiyoruz.

KULÜBÜN DEVLET MEMURU ZİHNİYETİYLE YÖNETİLMİŞ OLMASININ ZORLUKLARINI YAŞIYORUZ

Sezona şampiyonluk hedefiyle başladık. Sahamızda kazanıyor, deplasmanda yeniliyoruz. İyi oynuyoruz ama rakip kazanıyor. Bu noktada eksiklerimiz var. Ama genel olarak bakarsak, başarılı mıyız? Hayır. Benim için tek başarı şampiyonluktur. Bu takım ancak 2.Lig’e çıkarsa başarılıyız derim. Ve diyorum ki, bu takım kesinlikle şampiyon olacak.

9 yıldır devlet memuru zihniyetiyle yönetilmiş bir kulübü futbol kulübü yapmak istiyoruz ama çok zorlanıyoruz. Tıpkı, Aziz Yıldırım’dan sonra gelen Ali Koç’un zorlandığı gibi zorlanıyoruz” şeklinde konuştu.

YENİ STADIN İSMİNİ TARAFTAR BELİRLEYECEK

Yeni Çorumspor Kulüp Başkanı Fatih Özcan, ikinci yarı maçlarını yeni statta oynamak istediklerini belirtirken, “Belki ikinci yarının sahamızda oynayacağımız ilk maçı olan 1461 Trabzon maçına yetişmeyebilir. Ama büyük ihtimalle Gölcükspor maçını yeni statta oynayacağız” dedi.

Başkan Özcan, kulübün gerçek sahibinin taraftarlar olduğuna da dikkat çekerken, “Yeni stadın ismini taraftarlarımız belirleyecek. Bunun için bir anket düzenleyeceğiz. Taraftar ne derse o olacak” dedi.

“KADROYA 3-4 FUTBOLCU KATACAĞIZ”

Yeni Çorumspor Kulüp Başkanı Fatih Özcan, ara transfer döneminde kadroya önemli takviyeler yapacaklarını söyledi.

Hedeflerinin şampiyonluk olduğunun altını çizen Fatih Özcan, “Kadromuza 3-4 futbolcu katacağız. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bildiğimiz, tanıdığımız oyuncular alacağız” dedi.

Başkan Özcan’ın açıklaması üzerine transfer edilecek futbolcuların daha önceden Çorumspor forması giymiş isimlerden olacağı tahmin ediliyor.

STORE BÜYÜK EKSİKLİK

Yeni Çorumspor Kulüp Başkanı Fatih Özcan, store ile ilgili çalışmalara ağırlık vereceklerini söyledi.

Özcan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Güzide kulüp deyip duruyoruz. Ne güzidesi? Daha Almanya’dan forma isteyen taraftarımıza forma gönderemiyoruz. En büyük eksiklerimizden biri store. Kulübümüzün lisanslı ürünlerinin satılacağı store mutlaka olacak. Yeni stadımızda veya AVM’de bir store mutlaka açacağız.

Store ile birlikte bir de resmi internet sitemiz olacak. Bununla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. Marka değeri oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim