Bundan önceki imza töreninde bir yanlış anlaşılma olmuştu. Sadece kurumsallık yapımız gereğince yapmamız gerektiği için bu toplantıları yapıyoruz. Çünkü Ahmet ağabey ile bir sözleşme imzalayamadık. Sözleşmeye gerek kalmadan paramızı alıyoruz. Anlaşmanın büyük bir bölümünü biz daha tesislere geçmeden hesabımıza geçmişti. O yüzden imzalayacak bir sözleşme kalmıyor.

Göğüs sponsorluğu için 1 milyon 500 bin TL nakit aldık. 1 milyon TL ayın 7’sinde hesabımıza yattı. Diğer miktarları ise eşit taksitler halinde alıyoruz. Artı geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da AHL Park’ta bulunan storemizde bize yer tahsis edildi. Ayrıca bir loca anlaşmamız var. Bu konu hakkında da ilerleyen günlerde açıklamalarda bulunacağım.

Şuanda BELTAŞ ile yapmış olduğumuz 1 milyon 500 bin TL artı KDV aynı rakamın artısı ve daha fazlası 2 milyon TL’nin üzerinde bir rakam ile Ahlatcı Holding ile anlaştık. Bunun 1 milyon TL’sini az önce söylediğim gibi nakit aldık.

Ben hiçbir Çorumlu iş adamına gidip el etek açmayacağımı, dilenmeyeceğim dediğim de yanlış anlaşılıyorum. Çoğu iş adamımız benden büyük ayaklarına elbette giderim. Ancak davet gelirse giderim. Ben insanları taciz edemem, ofislerinde sıkıştıramam. Ahmet ağabey de beni davet ettiğinde koşarak gittim. Birileri de beni davet ederse koşa koşa giderim.

Çorumspor camiası adına sizlerin huzurunda Ahmet Ağabey’e ve Ahlatcı Holding’e çok teşekkür ediyorum. Ahlatcı yazısını göğsümüzde, şerefle, gururla taşıyacağız.

Ahmet Ağabeyin bize verdiği destek çok önemli. Onun verdiği parayla transfer peşinatlarını ödedik. Şu anda geçmişe dönük hiç kimseye bir kuruş borcumuz yok. Belki de borçsuz tek kulübüz” şeklinde konuştu.

(Spor Servisi)

Editör: TE Bilisim