Çorum Belediyespor daha önce prensip anlaşmasına vardığı stoper Erhan Kurt’un transferini resmiyete döktü. Deneyimli futbolcu, 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezon Altay forması giyen ve Çorum Belediyespor’la Altay arasında oynanan 4 maçta da forma giyen Erhan Kurt’la prensip anlaşmasına varılırken, deneyimli savunmacı imza için Çorum’a çağrıldı. Dün Çorum’a gelen Erhan, tesislerde düzenlenen törende 2 yıllık imza attı.

İmza töreninde konuşan Erhan Kurt, Çorum Belediyespor’un büyük bir camia olduğunu ifade ederken, “Geçen sezon kaçırılan 2.Lig hedefine yeni sezonda ulaşmak istiyoruz. Kendi deneyimime ve takıma güveniyorum. Başarılı olmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

ERHAN KURT KİMDİR?

1987 Trabzon doğumlu olan Erhan Kurt, futbolculuk kariyerine 1997’de Trabzon amatör küme takımlarından Boztepespor’da başladı. Daha sonra Trabzonspor’un altyapısına geçen Erhan Kurt, 2007’de Trabzonspor’da profesyonelliğe adım attı. Deneyimli futbolcu, Trabzonspor’dan sonra1461 Trabzon, Batman Petrolspor, Kahramanmaraşspor, Diyarbekirspor ve son olarak geçtiğimiz sezon Altay’da oynadı. Altay’da 26 maça çıkan Erhan, 1 gol atarken, 5 de sarı kart gördü.

372 MAÇ, 27 GOL

Erhan, futbolculuk kariyerinde U21 Ligi’nde 86, Türkiye Kupası’nda 5, 1.Lig’de 26, 2.Lig’de 111, 33.Lig’de ise 144 resmi maça çıkarken, toplamda 27 gol attı. Deneyimli futbolcu bu gollerin 15’ini 3.Lig’de kaydetti.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim