Çorum Belediyespor’un son 3 yıldaki yönetimlerinde üst düzey görevlerde bulunan Mustafa Özbayram, bugünkü olağanüstü genel kurulda oluşacak yeni yönetimde yer almayacağını açıkladı.
Onursal Başkan Muzaffer Külcü ve Kulüp Başkanı Zeki Gül’ün isteğine rağmen, yeni yöneticilerin önünü açmak, şehre yeni bir heyecan ve sinerji sağlamak adına yeni yönetimde olmayacağını kaydeden Mustafa Özbayram, Çorum Belediyespor’un gerçek yerinin en az PTT 1.Lig olduğunu söyledi.
Mustafa Özbayram’ın, konuyla ilgili açıklaması şu şekilde: “Çorum Belediyespor Kulübü’nde 3 sezon boyunca severek yürüttüğüm Başkan Yardımcılığı ve Mali Asbaşkanlık görevimi işlerimin yoğunluğu nedeniyle noktalandırmış bulunmaktayım.
Daha önce profesyonel kulüp yöneticiliği yapanların da çok iyi bildikleri üzere üstlenmiş olduğum bu görevler belki de kulüplerde yapılabilecek en ağır ve sorumlulukları üst düzeyde olan görevlerdir. Bu ağır görevleri yürüttüğüm zaman zarfında bana her türlü desteği sağlayan ve işlerimin hafiflemesinde yardımcı olan başta Belediye Başkanımız ve Kulübümüz Onursal Başkanı Sayın Muzaffer Külcü Bey olmak üzere Belediye Başkan Yardımcısı Kulüp Başkanımız Sayın Zeki Gül Bey’e sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Ben şahsen bir takımın Play-Off oynamasını önemli başarı olarak değerlendiriyorum. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Yeni sezonda da beraber çalışmayı uygun gördükleri halde yeni yöneticilerin önünü açmak, şehre yeni bir heyecan ve sinerji sağlamak adına ayrılma talebimi kabul eden Onursal Başkanımız Sayın Muzaffer Külcü başkanım ve Zeki Gül başkanıma şükranlarımı sunarım. Bununla birlikte maddi ve manevi konularda bizlerin gücüne güç katan TSO Başkanımız Sayın Çetin Başaranhıcal’a da teşekkür ediyorum. Yaşadığımız her heyecanda bizlerin yanında olan Çorum halkı ve taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıllarda 15 bin kişilik stadyuma sahip olacak olan şehrimizin yerinin en az PTT 1. Lig olduğunu ve orada da kalıcı olunması gerektiğine inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerimle yeni sezonda Çorum Belediyespor’umuzun başarılı olacağına canı gönülden inanıyorum. Takımı hedefe götürmek adına yoğun bir mesai harcayacak olan yeni yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcularımıza da en kalbi duygularımla başarılar diliyorum.”
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim