Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta Play-Off’a kalma mücadelesi veren Başkent temsilcisi Adliyespor’dan forvet arkası pozisyonunda oynayan Çağrı Tekin’le 1.5 yıllığına anlaşma sağlandı.
Yaklaşık 25 futbolcunun yer aldığı transfer listesindeki futbolcularla ön görüşme yapılan ve prensip anlaşmasına varılan Çağrı Tekin dün Çorum’a davet edildi. Öğleden sonra Çorum’a gelin Çağrı ile yapılan görüşmede anlaşma sağlandı.
1993 Ankara-Yenimahalle doğumlu olan Çağrı Tekin, futbola 2004 yılında Gençlerbirliği’nin altyapısında başladı. 2009 yılında Gençlerbirliği’nde profesyonelliğe adım atan Çağrı, futbolculuk kariyerinde Gençlerbirliği’nden sonra Hacettepespor, Şanlıurfaspor, Konya Anadolu Selçukspor, Sandıklıspor, Ankara Demirspor ve sezonun ilk yarısında Adliyespor forması giydi.
Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt’un geçen sezon Ankara Demirspor’dan öğrencisi olan Çağrı Tekin, bu sezonun ilk yarısında 1’i Ziraat Türkiye Kupası’nda olmak üzere 17 maçta Adliyespor forması giyerken, 1 gol attı. Genç futbolcu, 3 sarı, 1 de kırmızı kart gördü.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim