Çorum Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Mustafa Altunkaya, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde yaptıkları çalışmalarda ince eleyip sık dokuduklarını belirtirken, seyir zevki yüksek, mücadeleci bir takım kuracaklarını ifade ederken, kulübe gerçek anlamda Çorum’un ortak paydası haline getirmeyi hedeflediklerinin altını çizdi.

Gerek sivil toplum kuruluşları, gerek siyasi partiler, gerekse spor taban birlikleri ve şehrin mülki amirleriyle sürekli istişare içerisinde olacaklarını kaydeden Altunkaya, bu doğrultuda 24 Haziran seçimlerinden sonra geniş katılımlı bir istişare toplantısı düzenleyeceklerini belirtirken, “Bu belirttiğimiz unsurlar bizim olmazsa olmazımız. Her kesime eşit mesafede, bize sunulan tüm fikirlerden faydalanıp Çorum Belediyespor’u bu şehrin tam anlamıyla ortak paydası yapmak amacındayız. Bu kapsamda da mülki amirlerimiz, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve spor taban birlikleri ile bir araya gelip geniş kapsamlı bir istişarede bulunacağız. Kongremizin Ramazan ayına denk gelmesi, yine bunun akabinde de ülkemizin seçim sürecine girmiş olması sebebiyle bu birlikteliği 24 Haziran seçimlerinin hemen sonrasına bırakmayı uygun gördük.

Bu sezon herkesin koltuğunda oturup rahat bir maç izleyeceği ve şehrin her kesiminden insanların tribünde bir araya gelerek omuz omuza bir birliktelik yaşayacağı takım ortaya çıkartacağız” şeklinde konuştu.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim