Çine Madranspor’dan sonra dün sahasında Batman Petrolspor’a da 1-0 yenilen Çorum Belediye’ye bir şok daha… Kalp krizi geçiren futbolcu Akın Karaaslan, Ankara’ya sevk edildi.
Savunmanın deneyimli isimlerinden Akın, Batman Petrolspor maçında da ilk onbirdeki yerini aldı. 49.dakikada gollük bir vuruşta topu kafayla çizgiden çıkartarak takımının ikinci golü yemesini engelleyen Akın’ın, 70.dakikadan sonra göğsünde bir ağrı hissettiği ancak takımını yalnız bırakmamak adına oyuna devam ettiği belirtildi. 25 yaşındaki futbolcunun maçtan sonra tesislerde odasında dinlenmeye çekildiği ancak hareket etmekte bile zorlanması üzerine arkadaşlarının ısrarı üzerine çağrılan ambulansla Özel Elitpark Hastanesi’ne götürüldüğü, kalp krizi geçirdiğinin anlaşılması üzerine buradan da Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenildi.
Koroner Yoğun Bakım Ünitesi’nde ilk müdahalesi yapılan Akın’ın durumuyla ilgili açıklama yapan Dr. Kadir Çetinkaya, genç futbolcunun durumunun iyiye gittiğini belirtti. Akın, bir süre sonra Ankara’daki Yüksek İhtisas Hastanesi’ne sevk edildi. Başarılı futbolcunun tedavisine devam ediliyor.
Akın’ın kalp krizi geçirdiği haberi üzerine Çorum Belediyesporlu yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular hastaneye akın etti. Bazı futbolcuların gözyaşlarını tutamadıkları gözlendi.
ÇORUM HABER, Akın’a geçmiş olsun der, acil şifalar diler.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim