Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Çetin Başaranhıncal, Dardanelspor’u 10 kişiyle yenerek 4.sıraya yükselen ve play-off yolunda büyük avantaj elde eden Çorum Belediyespor’a kutlama ziyaretinde bulundu.
Tesislerde gerçekleşen ziyarete Kulüp Başkanı Zeki Gül, Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda TSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özbayram ile Yatırım ve Proje Sorumlusu Necati Ceyhan da katıldı. Dardanelspor’la oynanan maçtaki atmosferin etkileyici olduğunu kaydeden Çetin Başaranhıncal, başarılı sonuçlar arttıkça tribünlerin dolduğuna dikkat çekerken, “Belediyespor Çorum’un en önemli birleştirici unsuru” ifadesini kullandı. Son haftalarda alınan galibiyetlerden dolayı, yönetim, teknik heyet ve futbolcuları kutlayan Başaranhıncal, “Geçmişte mezhep ayrımcılığından en fazla olumsuz etkilenen il Çorum’dur. Belediyespor’un kazanacağı başarılar bizim için çok önemli. Çünkü stadyum bizim en önemli birleştirici platformumuz. Bu nedenle alınacak her galibiyet sonrası tribünlerin daha fazla dolacağına inanıyoruz. Bu vesileyle kentte en azından sporda birliktelik sağlanacak. Ben bunu başaracağınıza inanıyorum. Son 3 maçta elde ettiğiniz galibiyetler de bunun göstergesidir” şeklinde konuştu.
Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül de, ziyaretinden dolayı TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal’a teşekkür ederken, “Her şeyden önce TSO Başkanı Sayın Çetin Başaranhıncal Bey’e bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Ligde son 3 haftada aldığımız galibiyetlerle Play-Off potasına girmiş bulunmaktayız. Önemli olan bundan sonra orada kalıcı olabilmek. Ben bu takımın bunu başaracağına inanıyorum. Ancak ben alt sıralardaki takımlarla oynanan maçlardan daha çok çekiniyorum. Her şeye rağmen de bu hafta Sandıklı deplasmanında oynanacak olan maçtan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim