Hürriyet Meydanı’ndaki demokrasi nöbetine Kulüp Başkanı Zeki Gül, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Ercan, Mustafa Altunkaya, Nadir Solak, Turgay Yılmaz, Şükrü Türkoğlu ve Hüseyin Teke, Genel Kaptan Yetkin Özbey, Teknik Direktör Serdar Bozkurt, yardımcı antrenörler ve 3.ligde mücadele eden A takım futbolcuları ile güreş, boks, tekvando, voleybol, masa tenisi, judo, muay tai branşlarında çalışmalarını sürdüren antrenör ve sporcular katıldı.
Çorumlular, demokrasi nöbetine katılan Çorum Belediyesporlulara büyük ilgi gösterirken, platformda bir açıklama yapan Teknik Direktör Serdar Bozkurt, 15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütü tarafından yapılan darbe girişimine Türk halkının tek yumruk olarak canı pahasına karşı koyduğunu dile getirdi. Bozkurt, yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi: “15 Temmuz akşamında tüm Türkiye olarak, büyük bir tehlike atlattık. Türk Silahlı kuvvetleri içerisinde, kutsal Mehmetçik kamuflajı giyen ama kökü dışarıda olan ve üst akılların maşası olan bir grup darbe girişiminde bulundu. Bu darbe girişimi içerisinde yer alan, millet ve vatan sevgisinden yoksun insanları bütün yüreğimizle lanetliyoruz.
Devletimize ve milletimize karşı gerçekleşen bu kalkışma, milletimizin vatanına ve milletine bağlı güvenlik güçlerimizin, kurumlarımızın duyarlılığı ile bertaraf edilmiştir. 15 Temmuz gecesinde hainlerin milletimize ve devletimize karşı bulunduğu darbe girişiminde 240 vatandaşımız şehit oldu. Birçok vatandaşımız da yaralandı. Vatanı ve milleti uğruna can veren bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınları ve bütün milletimize başsağlığı diliyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyor, milletimiz adına geçmiş olsun diyoruz.
Çorum Belediyespor Kulübü olarak şehitlerimizi ve gazilerimizi her zaman şükran ve minnetle anacağız. 15 Temmuz akşamı vatan toprağımızı hainlerin ihanetinden kurtarmak için meydanlara inen tüm vatandaşlarımıza da şükranlarımızı sunuyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bu darbe girişiminin önlenmesinde canını ve ruhunu ortaya koyan bütün devlet görevlilerimize de minnettarız. Biz Çorum Belediyespor Kulübü Futbol Takımı olarak milletimizin ve devletimizin kazanımlarını elinden almaya çalışan tüm iç ve dış güçlere karşı yine milletimizle ön safta gerekirse canımızı feda etmekten asla çekinmeyeceğiz. Allah bizlere bu acıları bir daha asla yaşatmasın. Hâkimiyet kayıtsız ve şartsız milletimize aittir”



(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim