Çorum Belediyespor Pazar günü Afyon deplasmanında Sanıdklıspor’la oynayacağı kritik maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Nazmi Avluca Sahası’nda saat 11.00’de başlayan antrenmana tüm futbolcular katıldı. Teknik Direktör Serdar Bozkurt gözetiminde ısınma ile başlayan antrenman 5’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde yarı alanda pres çalışması yapıldı. Kaleciler bu çalışmaya katılmazken, antrenör Salih Aydın nezaretinde özel bir çalışmaya tabi tutuldular.
Teknik Direktör Serdar Bozkurt antrenmanı saha kenarından izlerken, yardımcı antrenör Aytekin Kıran futbolculara sık sık uyarılarda bulundu. Rakibi kendi yarı alanından çıkarmamalarını isteyen ve bu doğrultuda ileride baskı uygulamaları gerektiğine dikkat çeken Aytekin Kıran, “Sahanın her yerinde baskı kurun. Rakibi ileri çıkartmayın. Bu arada hızlı düşünün ve hızlı oynayın. Gol atma yüzdesi yüksek bir takımız. 0-0 giden her maçı kazanırız. Yeter ki gol yemeyelim. Nasıl olsa atarız. Bunu sakın unutmayın ve bu düşünce ile mücadele edin” şeklinde uyarılarda bulundu.
Futbolcuların hırslı ve istekli göründükleri antrenman yarı sahada çift kale maç ve ardından kültürfizik hareketleriyle sona erdi.
Çorum Belediyespor bugün yapacağı antrenmanla Sandıklıspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim