Çorum Belediyesinin amatör spora katkılarının saymakla bitmeyeceğini ifade eden Haşim Eğer, “Amatör spor kulüplerimiz yokluk içerisinde faaliyetlerini sürdürmeye çalışıyorlar. Gruplara ve Türkiye şampiyonalarına giderken zorluklar çekiyorlar. Bu noktada, Belediyemizden destek taleplerimiz oluyor. Bugüne kadar ne zaman Belediyenin kapısını çaldıysak hiç ‘hayır’ kelimesini duymadık.

Sadece il ve Türkiye genelinde yapılan faaliyetlerde değil, Belediyemizin katkılarıyla Avrupa ve Dünyada da ses getirdik. Belediyenin katkıları olmasa, kısır bir döngü içerisinde sadece il bazında faaliyetler yapar dururuz.

Ben, spor camiası adına bugüne kadar spora sağladığı katkılar nedeniyle Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Külcü’nün nezdinde Belediyemize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da aynı desteği beklediğimizi ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

MİMARSİNAN SEMT SAHASI IŞIKLANDIRILSIN

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, amatör futbol kulüplerinin maçlarını oynadığı sahalardan Mimarsinan Semt Sahasının ışıklandırılması ile ilgili daha önce kulüplerin Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün aydınlatma sözü verdiğini de hatırlatarak, “Kulüplerimiz, sahanın ışıklandırılmasını bekliyor” dedi.

(Hüseyin AŞKIN) 

Editör: TE Bilisim