Çorum Belediyesi tarafından Anitta Otel'de düzenlenen 'Başarılı Sporcular Ödül Töreni'ne, Belediye Başkanı Zeki Gül, Garnizon Komutanı Per.Alb.Çetin Öcal, Çorum Belediye Başkan Yardımcıları Turhan Candan, Ahmet Yabacıoğlu, Alper Zahir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Faruk Yamaner, Cumhuriyet Savcısı Muhammed Kutluhan Şenliler, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Sefer Kurtaran, Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nadir Solak, Anitta Otel Müdürü Hasan Özer Gökmen, Çorum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, Çorum Belediyesi Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu, Çorum Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Kanat, Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Erkan Demirkan, Spor Lisesi Müdürü Murat Terlemez, Branş İl Temsilcileri ve Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde spor yapan sporcular aileler ve antrenörler katıldı.

Başkanı Zeki Gül ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer'in selamlama konuşmalarının ardından Güreş, Masa Tenisi, Boks ve Badminton branşlarında 2017 yılında Avrupa, Balkan, Uluslararası ve yurt içi turnuvalarda başarı elde eden 55 sporcuya toplam 47 Bin 730 TL para ödülü verildi.

ÖDÜLLER MEHMETÇİK VAKFI’NA BAĞIŞLANDI

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen gecede ödül alan sporcular ve antrenörler ödüllerin bir kısmını Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.

Çorum Belediyespor ve Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde spor yapan sporcular ödüllerinin bir miktarını Mehmetçik Vakfı’na bağışlaması geceye damga vurdu. Önce Ahlak, Sonra Spor felsefesi ile yolan çıkan sporcuların bu davranışı aileler tarafından büyük alkış alırken, bağış çekini Belediye Başkanı Zeki Gül, Garnizon Komutanı Per.Alb.Çetin Öcal’a teslim etti.

EN BÜYÜK ÖDÜL FATİH ERDİN’E GİTTİ

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen gecede en büyük para ödülü Uluslararası turnuvalarda önemli başarılar elde eden Çorum Belediyespor güreşçilerinden Fatih Erdin aldı.

Uluslararası Büyükler Hüseyin Akbaş Güreş turnuvasında birinci, Uluslararası Serbest Güreş Yusup Abdussalamo turnuvasında ikinci, Uluslararası Büyükler Yaşar Doğu Güreş turnuvasında üçüncü ve Büyükler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda üçüncülük elde eden Fatih Erdin 11 Bin 814 TL para ödülünün sahibi oldu. Erdin’in yanı sıra Çorum Belediyespor güreşçilerinden Engin Çetin 8 Bin 55 TL, Musa Şahin 4 Bin 833 TL, Selim Kozan 3 Bin 759 TL, İlyas Güneş 2 Bin 148 TL, Ahmet Çınar 1.074 TL, Özgür Yiğit 537 TL, Hakan Satılmış 267 TL, Mustafa Tayyip Küçük 267 TL, Enes Damatoğlu 267 TL, Ferhat Yiğit 644 TLve antrenörler Rüşan Çetin 5 Bin TL, Sinan Mumcu 1.733 TL para ödülü aldı.

Çorum Belediyesi ve Gençlikspor Kulübü Masa Tenisi takımı sporcularından Uğurcan Dursun 2 Bin 255 TL, Yiğit Furkan Şimşek 751 TL, Aybüke Banu Şimşek 644 TL, Umut Baha Dursun 537 TL, Arda Kekillioğlu 429 TL, Asude Tuba Şimşek 267 TL ve antrenör Ali Korkmaz 977 TL para ödülünün sahibi oldu.

Badminton branşında ise Hilmican Şimşek 537 TL, Mehmetcan Töremiş 267 TL ve antrenör Barış Boyar 267 TL, boks branşında ise Üst Minikler Türkiye üçüncüsü olan İsmet Çalış 267 TL, antrenör Ziyaettin Türkoğlu ise 267 TL olmak üzere toplamda 57 BİN 599 TL para ödülü Belediye tarafından dağıtıldı.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim