Sezonun ilk yarısında oynadığı 17 maçın tamamında gol atan Çorum Belediyespor, rakip fileleri 33 kez havalandırdı. Maç başına 1.9 gol ortalamasıyla oynayan Çorum Belediyespor, aynı zamanda en golcü olduğu sezonu yaşıyor.

Teknik Direktör Yusuf Tokuş nezaretinde TFF 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor, sezonun ilk yarısını 32 puanla 2.sırada kapatırken, şampiyonluk umutlarını ikinci yarıya taşıdı. Kırmızı-Siyahlılar, sezonun ilk yarısında oynadıkları 17 maçta da gol atarak bir ilke daha imza atılar.

3.Lig’deki 6.sezonunu yaşayan Çorum Belediyespor, ilk kez bir devrede oynadığı tüm maçlarda gol atma başarısı gösterdi. 17 maçın tamamında gol atan Çorum Belediyespor, rakip fileleri toplamda 33 kez havalandırırken, maç başına 1.9 gol ortalamasıyla oynadı.

SADECE 4 MAÇTAGOL YEMEDİLER

33 golle grubun en çok gol atan takımı olan Çorum Belediyespor, kalesinde ise 17 maçın 13’ünde gol gördü. Kırmızı-Siyahlılar, sadece 2-0 kazandıkları Tepecikspor, Aydınspor ve Arsinspor ile 1-0 galip geldikleri Payasspor maçlarında kalelerini gole kapatabildiler.

Belediyespor, attığı 33 golün 17’sini ilk yarılarda, 16’sını ise ikinci yarılarda kaydederken, yediği 19 golün de 6’sını ilk yarılarda, 13’ünü ikinci yarılarda kalelerinde gördüler.

Belediyespor’un attığı 33 golün 12’sini atan Doğan Can Davas takımının en golcü futbolcusu oldu. Genç futbolcu, grubun gol krallığı yarışında ilk sırada yer alıyor.

EN FARKLI GALİBİYET CİZRE’YE KARŞI

17 maçta 8 galibiyet, 8 beraberlik alan Çorum Belediyespor, sadece 1 kez yenildi. Lig tarihinde ilk kez bir devreyi tek yenilgiyle kapatan Çorum Belediyespor, bu yenilgiyi 13.haftada sahasında 3-1’lik skorla Elaziz Belediye’ye karşı aldı.

8 beraberlikle lig tarihinde bir devrede en çok berabere kaldığı ilk yarıyı da geride bırakan Çorum Belediyespor, en farklı galibiyetini 14.haftada Cizrespor’a karşı 5-1’lik skorla aldı. Bu skor, Çorum Belediyespor’un lig tarihindeki en farklı deplasman galibiyeti olarak da kayıtlara geçti.

BELEDİYE’NİN

İLK YARI

MAÇLARI

Tepecikspor (D)…. 2-0

Adliyespor………..2-2

Sultanbeyli Bl. (D)..2-2

U.Uşakspor……….1-1

Tekirdağspor (D)….3-1

Karaköprü Bl……...2-2

Aydınspor (D)…….2-0

Arsinspor………….2-0

Tarsus İ.Y (D)…….1-1

Kocaelispor……….4-2

Payasspor (D)…….1-0

Osmaniyespor…….1-1

Elaziz Bl………….1-3

Cizrespor (D)……..5-1

Düzyurtspor………1-1

Kızılcabölük (D)….1-1

Karacabey Birlik….2-1

Editör: TE Bilisim