Çorum Belediyespor’da transfer taarruzu devam ediyor. Yeni sezon hazırlıklarına 13 Temmuz’da başlayacak olan Kırmızı-Siyahlıların 13.transferi Sivasspor’dan orta saha oyuncusu Aykut Emre Yakut oldu.
Transfer Komitesi, Ramazan Bayramında da boş durmadı ve kadroya bir futbolcu daha kattı. Daha önce iç transferde 3, dış transferde ise 12 futbolcuya imza attıran Transfer Komitesi, son olarak geçen sezon Sivas Belediyespor’da kiralık oynayan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Aykut Emre Yakut’la anlaştı. Çorum’a gelen genç futbolcu ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.
1994 Üsküdar/İstanbul doğumlu olan Aykut Emre Yakut, futbola 2005 yılında İstanbul’un amatör lig takımlarından Yamanspor’da başladı. 2006’da Kartalspor’a geçen Aykut, 2013’te Beylerbeyispor’da profesyonelliğe adım attı. Aynı yıl sezon sonunda Sivasspor’a transfer olan genç futbolcu, Sivasspor’un U21 takımında forma giydi. Geçen sezonu Sivasspor’un pilot takımı Sivas Belediyespor’da kiralık geçiren Aykut, 40 maçta forma giyerken, 1 gol attı. Genç futbolcu, sezonu 10 sarı kartla tamamladı.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim