Ziyarette, Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı Başantrenörü Yusuf Biçer, Belediye Başkanı Zeki Gül’ü Pazar günü Kayseri temsilcisi Melikgazi Belediyesporla oynayacakları sezonun ilk maçına davet etti. Başkan Zeki Gül, programın uyması durumunda maçı izlemeye geleceğini söyledi.

Spora verdiği destekten dolayı Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Onursal Başkanı da olan Belediye Başkanı Zeki Gül’e teşekkür etmek için ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Yusuf Biçer, “Hedefimiz Çorum Belediyesini voleybolda en iyi şekilde temsil etmek ve bir üst lige, yani 1.lige taşımak. İnşallah bunu da başaracak yeteneğe, gayrete sahip olduğumuza inanıyoruz” dedi. Biçer, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Zeki Gül’e teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Zeki Gül, “Başarı, bir üst lige çıkmaktan ziyade centilmence mücadele etmektir. Sporcularımızın kendisine, şehrimize ve belediyemize yakışır şekilde mücadele etmeleridir. Bunların ardından başarı da kendiliğinden gelir” dedi. Gül, yeni sezon için voleybol takımına başarı dileklerinde bulundu.

Konuşmasının devamında, Çorum Belediyespor Kulübü güreşçisi Fatih Erdin’in Macaristan’da devam eden Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası’nda serbest stil 86 kiloda ikinci olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Gül, bu tarihi başarının futbol takımının haftalık başarısı kadar ses getirmediğini söyledi. Gül, konuşmasının devamında, “Çorum Belediyespor’un güreşçisi Büyükler Dünya Şampiyonasında ikinci oluyor ve bu bir futbol takımının haftalık başarısı kadar ses getirmiyorsa, bizim ata sporumuz dediğimiz güreşimizle ilgili ve diğer amatör, ferdi sporlarımızla ilgili eksiklerimiz var demektir. Bu noktada belediyelerin profesyonel spor değil de amatör ve bireysel sporu desteklemeleri gerek. Esas olan astronomik rakamlarla spor yapmak değil. Önemli olan mali kaynakları doğru yerde ve doğru zamanda kullanmaktır diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim