Saat 15.00 itibariyle yeni tesislerde toplanmaya başlayan futbolcular saat 15.40’daki kurban kesiminin ardından saat 17.50’de sezonun ilk antrenmanına çıktılar. Teknik Direktör Fahrettin Sayhan ve ekibinin tam kadro hazır olduğu sezonun ilk antrenmanına dış transferde anlaşma sağlanan 9 futbolcu, iç transferde sözleşme yenilenen 8 futbolcu, altyapıdan 6 futbolcu ve farklı takımlardan denemelere gelen toplam 29 futbolcu katıldı.

YENİ BİR SAYFA AÇTIK

Teknik Direktör Fahrettin Sayhan antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, daha önce de Çorum Belediyespor’da görev yaptığını hatırlatırken, “Geçmişi geride bıraktık. Bugün yeni bir sayfa açtık ve yeni bir başlangıç yapıyoruz. İyi bir kadro kurduğuma inanıyorum. Belirlenen hedefe ulaşmak için tüm gayretimizi sarf edeceğiz ve inşallah bu hedefe ulaşacağız” şeklinde konuştu. Sayhan’ın konuşmasının ardından başlayan antrenman gruplar halinde koşular şeklinde geçti.

İlk antrenmanı Başkan Yardımcıları Hamit Işık ve Mustafa Altunkaya, Genel Kaptan Mehmet Akif Tatlı ve Çorum Belediyesi Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu da izledi.

Çorum Belediyespor bugünden itibaren sezona günde çift antrenmanla hazırlanacak.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim