Teknik Direktör Yusuf Tokuş nezaretinde ligde ve Ziraat Türkiye Kupası’nda yoluna doludizgin devam eden Çorum Belediyespor, bu sezon oynadığı 9 resmi maçta yenilgi yüzü görmeyerek “yenilgisiz arma”da yer alıyor.

Ligde 7 maça çıkan ve 3 galibiyet, 4 beraberlik alan Çorum Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise oynadığı 2 maçı da kazanarak 4.tura yükseldi. Kırmızı-Siyahlılar, ligde Büyükçekmece Tepecikspor ve Aydınspor’u 2-0, Tekirdağspor’u ise 3-1 yenerken, bu 3 galibiyeti de deplasmanda aldı. Uşakspor’la 1-1, Ankara Adliye, Sultanbeyli Belediye ve Şanlıurfa Karaköprü Belediye ile de 2-2 berabere kalan Çorum Belediye, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise Yozgatspor’u deplasmanda 2-0, Bandırmaspor’u da yine deplasmanda 1-0 yenerek 4.tura yükseldi.

Bu sezon oynadığı 9 resmi maçta yenilgi yüzü görmeyen Çorum Belediye, attığı 17 gole karşılık kalesinde 8 gol gördü.

Çorum Belediyespor, Türkiye profesyonel liglerinde mücadele eden 126 takım arasında henüz yenilgisi bulunmayan 11 takım arasında yer alıyor. Çorum Belediyespor gibi Süper Lig’den Galatasaray, TFF 1.Lig’den Giresunspor, TFF 2.Lig’den Keçiörengücü ve Şanlıurfaspor, TFF 3.Lig’den de Pazarspor, Darıca Gençlerbirliği, Tire 1922 Spor ve Kızılcabölükspor’un henüz yenilgisi bulunmuyor.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim