Çorum Belediyespor bünyesindeki spor branşlarına voleybolu da ekledi. Başkan Zeki Gül, hedeflerinin 1.Lig’de mücadele etmek olduğunu açıkladı.
Çorum Belediyespor’un 6 Haziran’da yapılan Olağanüstü Genel Kurulunda, artık amatör branşlara daha çok ağırlık vereceğini belirten Kulüp Başkanı Zeki Gül, dün beraberinde Amatör Branşlar Mali İşler Sorumlusu Mustafa Ercan ve Mali İşler Sorumlusu ve aynı zamanda Belediye Spor İşleri Müdürü Nadir Solak ve voleybol antrenörü Yusuf Biçer’le birlikte basın toplantısı düzenledi. Kulüp bünyesine 12.branş olarak voleybolu eklediklerini kaydeden Başkan Zeki Gül, “Voleybol, Çorum’da potansiyeli olan ve sevilen bir spor branşı. Bunu Kurumlararası turnuvada bir kez daha gördük. Biz de, bu potansiyeli daha iyi değerlendirmek için, büyük hedeflerle voleybolu faaliyet gösterdiğimiz branşlar arasına ekledik. Bunun için de, 3.Kademe Antrenörlük belgesine sahip olan Yusuf Biçer hocamızla anlaştık.
Voleybolda ciddi hedefler koyduk. İlk etapta yıldız erkek ve genç erkekler kategorilerinde faaliyet göstereceğiz. Sporcu potansiyelimiz tamamen Çorumlu gençler olacak. İlk hedefimiz gelecek sezon Bölgesel Lig’de oynamak. Ardından 3 lig, 2. ve ana hedefimiz 1.Lig. Çorum’u 1.Lig’de en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim