Çorum Belediyespor’da Serdar Bozkurt rüzgarı esiyor. Fahrettin Sayhan’ın yerine göreve gelen ve dün takımın başında ikinci antrenmanına çıkan Teknik Direktör Serdar Bozkurt, takımın havasını olumlu yönde değiştirdi. Bozkurt, antrenmanı saha kenarından izlerken, futbolcuları tanımaya çalışıyor. Yardımcıları ise sahada futbolculara adeta göz açtırmıyorlar.
Pazar günü Van Büyükşehir Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak olan Çorum Belediyespor dün Nazmi Avluca Sahası’nda yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Kadro dışı bırakılan M.Fatih ve Bilal dışında tüm futbolcuların katıldığı antrenmanda, sakatlıktan yeni çıkan Gökhan takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Teknik Direktör Serdar Bozkurt antrenman öncesinde futbolcularla sahada kısa bir toplantı yaparken, istediklerini yineledi. Toplantının ardından ısınma ile başlayan antrenman, tek pas çalışmasıyla devam etti. Bozkurt, daha sonra futbolcuları iki gruba ayırdı. Bir grupta yer alan futbolcular dar alanda pas çalışırken, diğer grupta yer alan futbolcular ise gol çalışması yaptı. Gruplar belli aralıklarla yer değiştirdi. Antrenman yarı alanda taktiksel oyunun ardından kültürfizik hareketleriyle sona erdi.
Futbolcuların son derece neşeli oldukları gözlenirken, yeni teknik heyetin futbolcularla yakından ilgilenmeleri dikkat çekti.
Çorum Belediyespor bugün yapacağı tek antrenmanla Van Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürecek.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim