Son olarak Pazar günü sahasında Şanlıurfa Karaköprü Belediye ile 2-2 berabere kalan Çorum Belediyespor şampiyonluk yolunda çok önemli 2 puan kaybetmesine rağmen yenilmezlik serisini 6 maça çıkarttı.

Çorum Belediye, ligin geride kalan 6 haftalık periyodunda 2 galibiyet, 4 beraberlik alırken, 10 puan topladı. Kırmızı-Siyahlılar, henüz yenilgi yüzü görmezken, bu alanda Türkiye profesyonel futbol liglerinin henüz yenilgisi olmayan 13 takımından biri durumunda. Çorum Belediyespor’la birlikte aynı grupta yer alan Kızılcabölükspor, 1. Grup takımlarından Kemerspor, 2. Grup takımlarından Turgutluspor, Pazarspor, Darıca Gençlerbirliği ve Tire 1922 Spor, 2.Lig Kırmızı Grup’ta Keçiörengücü, Beyaz Grup takımlarından Gümüşhanespor, Şanlıurfaspor ve Sakaryaspor, 1.Lig’den Giresunspor, Süper Lig’den de Galatasaray’ın da henüz yenilgisi bulunmuyor.

EN ÇOK BERABERE KALAN ALTI TAKIMDAN BİRİ

Çorum Belediye, aldığı 4 beraberlikle de Türkiye profesyonel futbol liglerinin en çok berabere kalan takımları arasında üst sıralarda yer alıyor. 3.Lig ekiplerinden Tire 1922 Spor oynadığı 6 maçta da berabere kalarak Türkiye’nin en çok beraberlik alan takımı olurken, Çorum Belediye, Darıca Gençlerbirliği, Etimesgut Belediyespor, Sakaryaspor ve Eskişehirspor 4’er beraberlikle ikinciliği paylaşıyor.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim