Mimarsinan Sahası’nda saat 12.30’da başlayan antrenmana, kadro dışı bırakılan 4 futbolcu dışında diğer futbolcuların tamamı katıldı. Teknik Direktör Yavuz İncedal nezaretinde ısınma ile başlayan antrenman, yarı sahada taktik ve ardından şut çalışmasıyla devam etti. Teknik direktör Yavuz İncedal, antrenmanın son bölümünde tam sahada taktik ağırlıklı çift kale maç oynattı. İncedal, as futbolcuların ağırlıkta olduğu Mavi Takım’da, Fatih, Eray, Murathan, Nedim, Akın, İmam, Emrah, Buğra, Çağlar, Berat Ali ve Oğuzhan’a, Yeşil Takım’da ise, Osman, Samet Samet Bayrak, Murat Akar, Bilal, Sefa Karaahmetoğlu, Okan, Furkan, Burak, M. Fatih, Recep Berk ve Turgay’a görev verdi.
Önceki gün yapılan antrenmanda sol arka adalesinden sakatlanan Osman Bodur’un yer almadığı çift kalede futbolcuların hırslı ve istekli oldukları görüldü. Teknik patron İncedal, çift kalenin ikinci yarısında Burak, M.Fatih ve Turgay’ı as kadroya alırken, Mavi Takım, Emrah, Çağlar, Berat Ali ve Burak’ın golleriyle sahadan 4-2 galip ayrıldı. Yeşil Takım’ın 2 golünü de Burak attı.
Çorum Belediye, çift kale ile birlikte Tire 1922 maçının Çorum’daki hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı-Siyahlılar gece saatlerinde İzmir’e hareket etti.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim