Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi verecek olan Çorum Belediyespor’da lisans işlemleri için gerekli olan sağlık raporları dün alındı.
Özel Elitpark Hastanesi’nde saat 13.30’da başlayan sağlık kontrollerine, il dışında olan teknik direktör Serdar Bozkurt’un yanı sıra futbolculardan Hüseyin Erol ve Tevfik Doğukan Pala katılmadı.
Antrenör ve futbolcular, dâhiliye, kardiyoloji, odyometri, ortopodi ve genel cerrahi servislerinde çeşitli testlere tabi tutuldular. Akciğer röntgenleri çekilen antrenör ve futbolcuların EKG ve efor testleri yapılırken, yine odyometri servisinde işitme testlerinden geçtiler. Antrenör ve futbolcuların kontrolleri Uzm. Dr. Ali Şimşem, Uzm.Dr. Ahmet Tunç, Opr. Dr. Aziz Cengiz, Opr. Dr. Cumhur Özden gözetiminde yapıldı.
Yapılan kontroller sonucunda antrenör ve futbolcularda ciddi bir sağlık sorununa rastlanılmadığı ve sağlık raporlarının alındığı açıklandı.
Öte yandan, dünü sağlık kontrolleri nedeniyle antrenman yapmadan geçiren Kırmızı-Siyahlılar bugün yapacakları çift antrenmanla yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını sürdürecekler.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim