SAHA: Termal Otel 3 No’lu Saha.
HAKEMLER: Mehmet Yılmaz, Serdar Deniz, Faruk Kahraman.
ÇORUM BELEDİYESPOR: Sercan, Tahir, Yakup Kayış (İmam), Hüseyin, Abdullah, Bilal (Taha), Aykut (Sefa), Selim (Ufuk), Çağrı (Şakir), Burak Gündoğdu (Emrullah), Yeldar (Yakup Alkan).
ÇORLUSPOR: Serdar, Erkan, Erdi, Özkan, Taner (Ali), Celalettin, Gavurol, Oğuzhan, Kutay, Cüneyt, Kemal.
GOLLER: Dk. 59 Yeldar, Dk. 76 Yakup Kayış.

Çorum Belediyespor Bolu kampındaki son hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Tekirdağ temsilcisi Çorluspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 yenerek ilk galibiyetini aldı.
Bolu’daki Termal Otel’in 3 No’lu Sahası’nda oynanan maçta Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt önceki hazırlık maçlarında fazla forma şansı bulamayan futbolcuların ağırlıkta olduğu bir kadro sahaya sürdü.
İlk yarıda tutuk görünen Çorum Belediyespor, Çağrı ve Hüseyin’le gole yaklaşırken, Çorluspor ise Oğuzhan’la tehlikeli oldu. İki takım da ilk yarıda gol bulamayınca devre başladığı gibi golsüz eşitlikle sona erdi.
İkinci yarıda Çorum Belediyespor’da Sercan, Abdullah, Hüseyin ve Tahir dışındaki tüm futbolcular ilerleyen dakikalarda değiştiler.
İlk yarıya oranla daha atak bir futbol sergileyen Çorum Belediye, 59.dakikada Yeldar’ın kafa golüyle öne geçti. 76’da Yakup Kayış uzaktan attığı golle farkı ikiye çıkarttı. 83’te Yakup’un kullandığı serbest vuruşta top direkten dönünce karşılaşma Belediyespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
Çorum Belediyespor kampta daha önce oynadığı hazırlık maçlarında Eyüpspor ve Darıca Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalırken, Bayrampaşa’ya 2-0 yenildi. Sakaryaspor ile önceki gün oynanan maç ise olaylar nedeniyle yarıda kaldı.
KAMP BİTİYOR
Öte yandan, Çorum Belediyespor’un 12 Ağustos’ta başlayan Bolu kampı bugün sabah antrenmanıyla birlikte sona erecek.
Kırmızı-Siyahlılar, Pazar günü saat 16.00’da Çorum’da yapacakları antrenmanla 3 Eylül’de Beylerbeyi ile oynayacakları ligin ilk hafta maçının hazırlıklarına başlayacaklar. (Hüseyin AŞKIN) 
Editör: TE Bilisim