Yağmur altında oynanan karşılaşma da Çorum Belediyespor’un mücadeleci futbolu gelecek açısından umut saçtı.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Ankara Kızılcahamam’da kampa giren Çorum Belediyespor, ikinci hazırlık maçında 2.lig takımlarından İnegölspor ile karşılaştı. Yağmur altında oynanan mücadele 0-0 sona erdi.

Patalya Otel 1 No’lu Saha’da oynanan karşılaşmaya Çorum Belediyespor etkili başladı. İlk dakikalarda Abuzer, Selim ve Kıvanç ile rakip kalede goller arayan Çorum temsilcisi bir türlü istediği golü bulamadı. İlerleyen dakikalarda oyuna ortak olan İnegölspor Çorum Belediyespor kalesi önünde geliştirdiği cılız ataklardan sonuç alamayınca ilk yarı iki takımda soyunma odasına 0-0 beraberlikle girdi.

İkinci yarıya iki teknik direktörde farklı 11’le başladı. İlk yarıya nazaran iki takım ikinci yarı da daha mücadeleci bir futbol ortaya koydu. Karşılıklı ataklar içinde geçen mücadelede İnegölspor Enes Bayır ve Oğuzhan ile Çorum Belediyespor kalesinde gol ararken, Çorum Belediyespor ise Doğancan ve Muhammed Enes ile rakip kalede etkili olmaya çalıştı. İlerleyen dakikalarda iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca mücadele başladığı gibi sona erdi.

SIRADAKİ RAKİP

DARICA GENÇLER

Çorum Belediyespor, Ankara Kızılcahamam’daki üçüncü hazırlık maçını eski teknik direktörü Gürses Kılıç’ın çalıştırdığı ve eski kaptanı Emrullah Kokoç’un formasını giydiği Darıca Gençlerbirliği ile 9 Ağustos Çarşamba günü  oynayacak.

Kampta ki ikinci hazırlık maçından beraberlikle ayrılan Kırmızı-Siyahlılar üçüncü maçınıda 3.lig takımlarından Darıca Gençlerbirliği ile Patalya Otel tesislerinde veya Kızılcahamam İlçe Stadı’nda 9 Ağustos Çarşamba günü oynayacak. (Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim