Çorum Belediyespor başarılı sonuçlar aldıkça taraftar sayısı ve coşku da artıyor. Son Çatalcaspor maçındaki coşku, şampiyonluk kutlamalarını aratmadı.
Çatalcaspor maçı öncesinde 4’te 4 yapan Çorum Belediyespor sezonun en uzun soluklu serisini yakaladı. Bu durum, Çatalcaspor maçında taraftar sayısının artmasına neden oldu. Önceki iç saha maçında Dardanelspor’la karşılaşan Çorum Belediyespor yaklaşık 5 bin seyirciye oynarken, Çatalcaspor maçında bu sayı 7 bin civarına ulaştı.
Kırmızı-Siyahlı taraftarlar, maçtan günler öncesinde organize olurken, takım otobüsü taraftar konvoyu eşliğinde stada ulaştı. Bir grup taraftar, takım otobüsünü Valilik önünde meşalelerle karşılarken, Gazi Caddesi “Şampiyon Çorum” sesleriyle inledi.
Maç öncesindeki bu coşku, maçtan sonra da aynıydı. Taraftarlar, 1-0 yenik durundan 3-1 galip gelen takımlarını bağırlarına basarken, oluşan tablo şampiyonluk kutlamalarını aratmadı. Kırmızı-Siyahlı taraftarlar şimdi 24 Şubat’ta Batman Petrolspor’la oynanacak iç saha maçını beklemeye başladılar.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim