Çorum Belediyespor, şampiyonluk mücadelesi vereceği 2016-2017 Sezonunun hazırlıklarına bugün başlıyor.
Genel Kaptan Yetkin Özbey’in yaptığı açıklamaya göre, Çorum Belediye yeni sezon hazırlıklarına başlamak üzere bugün saat 15.00’te tesislerde toplanacak. Saat 18.00’de ise Nazmi Avluca Sahası’nda sezonun ilk antrenmanı yapılacak. Kırmızı-Siyahlılar, Çorum’da 23 Temmuz’da sona erecek olan 1.etap çalışma döneminin ardından 24 Temmuz’u izinli olarak geçirecek. Çorum Belediye, 25 Temmuz-9 Ağustos tarihleri arasında kendi tesislerinde 2.etap hazırlıklarını yapacak.

KAMP BOLU’DA
10-11 Ağustos’u izinli geçirecek olan Kırmızı-Siyahlılar 12 Ağustos’ta Bolu Termal Otel’de üçüncü etap hazırlıklarına başlayacaklar. Bolu kampı 26 Ağustos’ta sona erecek. 27-28 Ağustos’u izinli olarak geçirecek olan Çorum Belediye, 29 Ağustos’ta Çorum’da toplanacak ve 3 Eylül’de başlayacak yeni sezonun ilk maçının hazırlıklarına başlayacak.
Genel Kaptan Yetkin Özbey, bugün başlayacak yeni sezon hazırlıklarına altyapıdan ve bazı gurbetçi futbolcuların da katılacağını belirtirken, transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Transferin büyük bölümünü tamamladıklarını kaydeden Özbey, bir kaleci, bir sol bek ve bir sağ kanat oyuncusu alıp transferi noktalayacaklarını söyledi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim