Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta mücadeleye 17.hafta maçlarıyla devam edilecek. Çorum Belediye, Kocaeli deplasmanında Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak.
Geçtiğimiz hafta sahasında ligin güçlü takımlarından Niğde Belediyespor’u 2-0 gibi net bir skorla yenenrek play-off için umut tazeleyen ve moral bulan Çorum Belediyespor, Kocaeli deplasmanından puanla dönüp yükselişini sürdürmek istiyor.
Deplasmanda lider Kastamonuspor’a 4-0 gibi farklı bir skorla yenilerek play-off potasından biraz daha uzaklaşan Darıca Gençlerbirliği ise Çorum Belediyespor karşısında galip gelip hem taraftarının gönlünü almak, hem de play-off yolunda yeniden umutlanmanın hesaplarını yapıyor.
20 puanlı 9.sıradaki Çorum Belediyespor’la 18 puanlı 12.sıradaki Darıca Gençlerbirliği arasında yarın Darıca İlçe Stadı’nda oynanacak maçı İstanbul bölgesi hakemlerinden Selim Özen yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak maçta Selim Özen’in yardımcılıklarını ise yine İstanbul bölgesinden Oğuz Kağan Çalışır ve Mücahit Değirmence yapacak. Batuhan Bayar da maçın dördüncü hakemi olacak. Çorum Belediyespor’da kırmızı kart cezalıları Eray ve Emre forma giyemeyecek.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim