Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 2.Voleybol Ligi 3.Grup 15.hafta maçında Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sahasında Kayseri temsilcisi Develi Belediyespor'u konuk etti. Dün Atatürk Spor Salonu'nda saat 14.00'de başlayan karşılaşmayı Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın'ın yanı sıra çok sayıda taraftar da izledi. Maça iyi başlayan Kırmızı-Siyahlılar file dibinde Hasan Serhat Erdoğan'ın etkili oyunu ilk seti 25-11 farklı kazanarak maçta 1-0 öne geçti. İkinci sette de iyi oyununu devam ettiren Çorum Belediyesi bu seti de 25-14 kazanarak farkı 2'e çıkardı. Üçüncü sette iki takımda denk bir mücadele ortaya koymasına rağmen, Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bu seti de zor da olsa 25-19 kazanarak maçtan 3-0 galip ayrılan taraf oldu.

Bu sonucun ardından puanını 36'a yükselten Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile 33 puanı bulunan Kayseri temsilcisi Melikgazi Belediyespor Play-Off'a kalmayı başardılar.

PROTOKOLDEN YOĞUN İLGİ

Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile Develi Belediyespor arasında oynanan maça protokol yoğun ilgi gösterdi.

Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün 15.hafta maçında sahasında Kayseri temsilcisi Develi Belediyespor’u konuk etti. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan ve 3-0 Çorum Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nün üstünlüğü ile sona eren karşılaşmayı Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nadir Solak ve çok sayıda taraftar izledi. Maç boyunca oldukça heyecanlı oldukları gözlenen Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Zeki Gül ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın karşılaşma sonunda sahaya inerek galibiyetten ötürü voleybolcuları tek tek tebrik etti.

VALİ ÇİFTÇİ’YE SEVGİ SELİ

Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün 3-0 üstünlüğü ile sona eren Develi Belediyespor maçı sonrası karşılaşmayı izlemeye gelen taraftarlar Vali Mustafa Çiftçi’ye yoğun sevgi gösterilerinde bulundu.

Atatürk Spor Salonu’nda saat 14.00’de başlayan karşılaşmayı izlemek için salona giriş yapan Vali Mustafa Çiftçi’ye önce “Valimiz hoşgeldin” tezahüratları yapan Çorum Belediyespor taraftarları maçın sonunda ise Çiftçi’yi tribüne çağırarak sevgilerini dile getirdi.

Kendisine gösterilen sevgi seli karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Vali Çiftçi, taraftar ile tek tek el sıkışırken, minik ve özel taraftarlar ile yakından ilgilenmeyi ihmal etmedi.

ÇORUM BELEDİYE: 3

DEVELİ BELEDİYE: 0

SALON: Atatürk.

HAKEMLER: Turgut Yıldırım, Caner Yıldırım.

ÇORUM BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ: Koray, Mustafa Sencer, Barış, Okan, H.Serhat, Yasin, Bahadır, Ç.Rıfat, Mahmut, İbrahim, İsmail, Mehmet Bircan, Emirhan, Mehmet Cam.

DEVELİ BELEDİYESPOR: Hasan, Toygun, Muammer, A.Burak, Ömer, Selçuk, Sami, Mehmet, Mahsun, Hüseyin.

SETLER: 25-11, 25-14, 25-19.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim