Sebat Proje Trabzon Akçaabat, Çorum Belediyespor maçında da sahaya çıkmadı. Çorum Belediye, 3 puanı oynamadan hanesine yazdırdı.
Sezonun ilk yarısındaki tüm maçlarına çıkan ancak ortadaki başarısız tablo nedeniyle ligden çekilen Sebat Proje Trabzon Akçaabat, önceki hafta Gaziosmanpaşa maçında olduğu gibi, dün de Çorum Belediyespor’a karşı sahaya çıkmadı. Trabzon temsilcisi, ligden çekildiğini resmi olarak Futbol Federasyonu’na bildirmediği için, MHK, dünkü maç için hakem ataması yaptı. Çorum Belediye de maç saatinde sahaya çıktı.
Trabzon’a 12 kişilik futbolcu kadrosuyla giden Çorum Belediyespor, Bilal Alkan’ın kaptanlığında sahaya Osman Kaç, Ali, Sefa Akın, İmam, Okan, Oğuzhan, Bilal, Sefa Karaahmetoğlu, M.Fatih, Burak ve Emrah onbiriyle çıktı. Kaleci Utku ise yedek kulübesinde yer aldı.
Maçın Konya bölesi hakemi Ali Köse ve yardımcıları, Çorum Belediyespor onbiriyle birlikte sahaya çıkıp seremoni yaparken, Sebat Proje Trabzon Akçaabat’ın sahaya çıkmadığı raporla kayıt altına alındı. Bir devrede, üst üste ikinci kez sahaya çıkmayan Trabzon temsilcisi 3-0 hükmen yenik sayılırken, sezon başında ligden çekilen Bozüyükspor’un ardından ligden düşen ikinci takım oldu.
Çorum Belediye, Sebat Proje Trabzon Akçaabat’ın sahaya çıkmaması üzerine aldığı 3-0 hükmen galibiyetle puanını 34’e yükseltti.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim