Erkekler Türkiye 2.Voleybol Ligi 3.Grup’ta mücadele eden Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, 4.hafta maçında konuk ettiği Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni 3-0 gibi net bir skorla yenerek ikinci galibiyetini aldı.

Sezona Yozgat deplasmanında aldığı 3-0’lık Sorgun Belediye yenilgiyle başlayan Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, ilk galibiyetini 2.haftada evinde Gümüşhane Telekom’u 3-0 yenerek alırken, 3.hafta maçında Samsun temsilcisi Bafra Belediye’ye deplasmanda 3-0 kaybetmişti. Pazar günü 4.hafta maçında Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni konuk eden Çorum ekibi, Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçta rahat bir galibiyet aldı. İlk seti 25-18, ikinci seti 25-21, üçüncü seti ise 25-15 kazanan Çorum Belediyesi sahadan 3-0 galip ayrıldı. Çorum temsilcisi, bu galibiyetle puanını 6’ya yükseltti ve haftayı 4.sırada kapattı.

Çorum’u temsil eden takımlardan Sungurlu Belediyespor’un bay geçtiği 4.haftada oynanan diğer maçlarını deplasman takımları kazandı. Bafra Belediye Tokat Belediye Plevne’yi 3-0, Sorgun Belediye Erzurum Spor Lisesi’ni, Gümüşhane Telekom da Orduspor’u 3-1 yendi.

Bu sonuçların ardından, puanını 12’ye yükselten Sorgun Belediye maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, 9 puanlı Sungurlu Belediye haftayı 2.sırada kapattı. Yine 9 puanlı Bafra Belediye averajla 3.sırada yer aldı.

Grupta 5.hafta maçları 19 Kasım Pazar günü oynanacak olup, Çorum’un iki temsilcisi Sungurlu Belediyespor’la Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sungurlu’da karşılaşacak.

Çorum Belediye: 3

Ordu Anadolu İHL: 0

SALON: Atatürk.

HAKEMLER: Burak Karaca, Caner Yıldırım.

ÇORUM BELEDİYE GSK: Harun, Çağrı, İsmail, Abdullah, Barış, Okan, H.Serhat, Mehmet, İbrahim, Bilal, Gökhan, Anıl.

ORDU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ: Eray, Fatih, Yunus, Burak, Barış, Haşim, Cüneyt, Ceyhun.

1.SET: 25-18, 2.SET: 25-21, 3.SET: 25-15.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim