Kırmızı-Siyahlılar, Körfez ekibini yenerek hem moral bulmak, hem de şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşmak istiyorlar. Son 4 maçında galibiyet sevinci yaşayamayan Kocaelispor’la yarın Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda saat 14.30’da başlayacak maçı Adana bölgesi hakemlerinden Metehan Alpat yönetecek.

TFF 3.Lig 1.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor, 10.hafta maçında yarın Kocaelispor’u konuk edecek. Kırmızı-Siyahlılar, Kocaelispor’u yenerek hem ligdeki yükselişlerini sürdürmek, hem de kupada Trabzonspor karşısında aldıkları farklı yenilgiyi unutturmak istiyorlar.

Hafta içerisinde Ziraat Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’u konuk eden ve 6-0 kaybederek elenen Çorum Belediyespor, tüm yoğunluğunu lige verirken, yarınki Kocaelispor maçı büyük önem taşıyor. Çorum Belediye, evinde hiç yenemediği Kocaelispor’u mağlup etmek için pusuya yatarken, sakatlığı süren İzzet dışında eksik bulunmuyor. Son 4 maçında galibiyet sevinci yaşayamayan Kocaelispor ise zorlu Çorum deplasmanından puan çıkartarak moral bulmayı hedefliyor.

17 puanlı 3.sıradaki Çorum Belediye ile 11 puanla 10.sırada yer alan Kocaelispor arasında yarın Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maçı Adana bölgesi C klasman hakemlerinden Metehan Alpat yönetecek. Saat 14.30’da başlayacak maçta Alpat’ın yardımcılıklarını ise Mersin bölgesinden Mehmet Saldıraner ve Soner Özçelik yapacak. Yine Mersin bölgesinden Mertcan Bardakçı da maçın dördüncü hakemi olacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim