Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta şampiyonluk hesapları yapan Çorum Belediyespor, ilk yarının son maçında lider Sancaktepe Belediyespor’la deplasmanda 0-0 berabere kaldı.

15 Temmuz Stadı’nda oynanan maçta sahaya Genel Kaptan Yetkin Özbey nezaretinde çıkan Çorum Belediyespor özellikle ikinci yarıdaki futboluyla galibiyeti kaçıran taraf oldu. İlk yarıda iki takım da kontrollü bir futbol tercih edince pozisyon kısırlığı yaşandı.

İlk yarısı golsüz biten maçın ikinci yarısına iki takım da ilk yarıdaki onbirleriyle çıktı. İlk yarıya oranla daha atak bir futbol sergileyen Çorum Belediyespor, Yakup Alkan ve Yeldar Yamaç’la önemli fırsatlardan yararlanamadı. Evsahibi Sancaktepe Belediye ise 79.dakikada İlker’le çok önemli bir fırsatı değerlendiremeyince karşılaşma başladığı gibi golsüz eşitlikle tamamlandı.

Bu sonuçtan sonra Çorum Belediye puanını 29’a yükseltirken, Sancaktepe Belediyespor ilk yarıyı 39 puanla zirvede tamamladı.

Maçta, Çorum Belediyespor taraftarlarına ayrılan 500 kişilik bölüm tamamen dolarken, bir o kadar da Sancaktepe Belediyesporlu taraftar takımına destek verdi.

MAÇTAN DAKİKLAR… MAÇTAN DAKİKALAR…

DAKİKA 26: Sancaktepe Belediyespor atağında, Gökhan ceza sahasına sağ çaprazdan girer girmez sert vurdu, top az farkla auta çıktı.

DAKİKA 30: Çorum Belediye atağında, Aykut ceza sahası dışından sert vurdu, top direğin dibinden auta çıktı.

DAKİKA 49: Çorum Belediye gole çok yaklaştı. Yeldar’ın pasında topla buluşan Yakup Alkan, ceza sahasında kale alanının sol çaprazında kaleci ile karşı karşıya kaldı, vuruşunda top kaleci Mehmet’te kaldı.

DAKİKA 62: Çorum Belediye atağında, kaptan Emrullah yaklaşık 30 metreden vurdu, kaleci Mehmet üzerine gelen topu kontrol etmeyi başardı.

DAKİKA 68: Çorum Belediye yine gole çok yaklaştı. Soldan gelişen atakta, Yeldar’ın düşürülmesi üzerine kazanılan serbest vuruşu soldan Bilal kullandı, ceza sahasına ortasında savunmanın uzaklaştırmak istediği top Yeldar’ın önünde kaldı, bu futbolcunun vuruşunda top direğin dibinden auta çıktı.

DAKİKA 79: Sağdan gelişen Sancaktepe Belediye atağında, Anıl’ın yerden çıkarttığı topa Çorum Belediyespor savunmasından Ufuk ayak koydu, topu önünde bulan İlker bir anda kaleci Burak’la karşı karşıya kaldı, vuruşunda tribünler “gol” diye ayağa kalkarken top az farkla üstten auta gitti.

STAD: 15 Temmuz-İstanbul.

HAKEMLER: Ali Karatutlu, İrfan Genç, Mustafa Onur Özgenç.

4.HAKEM: Musa Murat Emre.

SANCAKTEPE BELEDİYESPOR: Mehmet, Süleyman, İlker, Selim, Gökhan, Umut Koçin, İrfan, Erdinç, Anıl (Dk. 89 Serkan), Bahadır, Samet.

YEDEKLER: Emre, Fatih, Taha, Eren, A.Samet, Umut Kıral.

TEKNİK SORUMLU: Hikmet Sevim.

ÇORUM BELEDİYESPOR: Burak Onur, Ufuk, Yakup Kayış, Bilal, İmam, Hüseyin, Yeldar (Dk. 90+2 Sebahattin), Salim (Dk.88 Çağrı), Yakup Alkan, Emrullah, Aykut.

YEDEKLER: Sercan, Tahir, Ferhat, Çağrı, Taha, Burak Gündoğdu.

SARI KARTLAR: Selim, Bahadır (Sancaktepe), Aykut (Çorum Belediye)

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim