Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 2.Voleybol Ligi 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü deplasmanda lider Melikgazi Belediyespor’un konuğu oldu. Pazar günü Kayseri Atatürk Spor Salonu’nda saat 13.00’de başlayan karşılaşmayı Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ve Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nadir Solak da izledi. İlk iki sete kötü başlayan Çorum temsilcisi ilk seti 25-23, ikinci seti de 25-22 kaybederek maçta 2-0 geriye düştü. 2-0’lık skora rağmen oyundan kopmayan Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü üçüncü seti iyi bir oyunla 25-19 kazanarak maçta durumu 2-1 yaptı. Dördüncü sette maç Çorum Belediyesi’nin üstünlüğünde giderken maçın hakemleri ve Melikgazi Belediyesporlu oyuncular arasında çıkan tartışmaya seyirciler de küfürle destek verince maç yarım saat durdu. Daha sonra kaldığı yerden devam eden karşılaşmada iyi oyununu devam ettiren Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bu seti de 25-17 kazanarak maçta durumu 2-2’e getirdi ve maçı final setine taşımayı başardı. Final setinin ilk bölümünde oyunda ağırlığını hissettiren Çorum Belediyesi seti 15-13, maçı da 3-2 kazanmayı başardı.

Bu sonucun ardından lider Melikgazi Belediyespor ile puanını eşitleyen Çorum Belediyesi, bu sezon uygulanan altyapı puanları nedeniyle liderliği rakibinden geri alamadı.

Melikgazi Belediye: 2

Çorum Belediye: 3

SALON : Kayseri Atatürk .

HAKEMLER : Zafer Öztürk, Ömer Açıcı .

MELİKGAZİ BELEDİYESPOR : Duran, Ömer Safa, Hasan, Alpay, Mustafa, Mehrali, Muharrem, Mehmet Emin, Davut, Mahmut, Osman, Yusuf, Adem.

ÇORUM BELEDİYESİ GENÇLİKSPOR : Koray, Abdullah, Barış, Okan, H. Serhat, Yasin, Bahadır, Enes, Ç. Rıfat, Mahmut, İbrahim, İsmail, Emirhan, Mehmet.

SÜRE: 184 dakika,

SETLER: 25-23, 25-22, 19-25, 17-25, 13-15

Editör: TE Bilisim