Ligde bir türlü istikrarı yakalayamayan ve 9 hafta 10 puan kaybeden Çorum Belediyespor, geçtiğimiz hafta sahasında Manavgatspor’u 4-0 yenip bu sezonki en farklı galibiyetini alarak yeni bir galibiyet serisinin başlangıcını yaparken, bugün Kütahyaspor’u da yenerek seriyi devam ettirmeyi hedefliyor. Hafta içerisinde Ziraat Türkiye Kupası maçında Trabzonspor’a 2-1 yenilerek elenen Çorum Belediyespor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.
 
KÜTAHYA EVİNDE HİÇ YENİLMEDİ
Çorum Belediyespor’un eski teknik direktörlerinden Cevdet Uzunköprü’nün çalıştırdığı Kütahyaspor cephesinde de tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı. Ligde topladığı 6 puanın tamamını sahasındaki maçlarda alan Kütahyaspor 4 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik alarak evinde hiç yenilmedi.
17 puanlı 2.sıradaki Çorum Belediye ile 6 puanlı 18.sıradaki Kütahyaspor arasında bugün Kütahya Dumlupınar Stadı’nda oynanacak maçı Van bölgesi C klasman hakemlerinden Bayram Başkan yönetecek. Saat 15.00’te başlayacak maçta Bayram Başkan’ın yardımcılıklarını ise yine Van bölgesinden Muharrem Güzel ve Özcan Sultanoğlu yapacak. Ömer Akman da maçın dördüncü hakemi olacak.
İki takım tarihlerinde ilk kez karşı karşıya gelecek.
(Hüseyin AŞKIN)
 
Editör: TE Bilisim