TFF 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor, kendisi gibi aynı hedefi kovalayan Denizli temsilcisi Kızılcabölükspor’la yarın deplasmanda karşılaşacak.

Deplasmanda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken ancak evinde istikrarsız sonuçlar alan Çorum Belediyespor, geçtiğimiz hafta sahasında Trabzon temsilcisi Düzyurtspor’la 1-1 berabere kalarak çok önemli 2 puan daha kaybederken, bu puanları yarın Kızılcabölükspor maçında telafi etmeyi hedefliyor. Mutlak puan hedefleyen Çorum Belediyespor’da kritik maç öncesinde 3 önemli eksik bulunuyor. Kırmızı kart cezalıları Abdullah ve Mert’in yanı sıra sakatlığından dolayı ilk yarıyı kapatan Taner kritik maçta forma giyemeyecekler.

Evsahibi Kızılcabölükspor ise dengeli sonuçlarla dikkat çekiyor. Topladığı 28 puanın 14’ünü iç sahada, 14’ünü ise deplasman maçlarında toplayan Kızılcabölükspor, Çorum Belediye’yi yenerek bir basamak daha yükselmenin planlarını yapıyor. Evsahibi ekipte sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

28’er puanla 2.sırayı paylaşan Çorum Belediye ile Kızılcabölükspor arasında yarın Kızılcabölük Semt Sahası’nda oynanacak maçı Rize bölgesi C klasman hakemlerinden Muhammet Ali Metoğlu yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak maçta Metoğlu’nun yardımcılıklarını ise yine Rize bölgesinden Ertan Başdağ ve Akın Karabacak yapacak. Yine Rize bölgesinden Yasin Kalcıoğlu da maçın dördüncü hakemi olacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim