Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 2.Voleybol Ligi 3.Grup’ta mücadele eden Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 6.hafta maçında Kayseri’de Develi Belediyespor’un konuğu oldu. Pazar günü Develi Spor Salonu’nda saat 14.30’da başlayan maçta ilk seti Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 25-20 kazanırken, ikinci sette oyuna ortak olan ev sahibi Develi Belediyespor 25-22 kazanarak maçta durumu 1-1’e getirdi. Üçüncü sette servislerde başarılı olan Kırmızı-Siyahlılar bu seti de 25-20 kazanarak maçta 2-1 öne geçerken, dördüncü sette rakibinin smaçlarına engel olamayınca skor 2-2’ye geldi. Final setinde ev sahibi takımdan bir kişinin sahaya inmesi ve devamında Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü antrenörü ve voleybolcularına edilen küfürler sonrası ortam gerilirken, oyunda konsantrasyonunu kaybeden Çorum temsilcisi seti 18-16, maçı da 3-2 kaybederek namağlup unvanını da Kayseri’de bırakmış oldu.

Bu sonucun ardından 1 puan alan Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü puanını 16 puanla liderliğini sürdürürken, 2 puan alan ev sahibi Develi Belediyespor ise puanını 8’e yükseltti.

Develi Belediye: 3

Çorum Belediye: 2

SALON: Develi.

HAKEMLER: Kerimhan Kaynak, Gülseda Dursun.

KAYSERİ DEVELİ BELEDİYE: Bayram, Hasan, Taygun, Muammer, Ömer, Selçuk, Sami, Emre, Alp, Hikmet, Mahsun, İsa.

ÇORUM BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ: Oğuzhan, Abdullah, Barış, Okan, Serhat, Yasin, Enes, Rıfat, Mahmut, Doğan, İbrahim, İsmail.

SETLER: 20-25, 25-22, 20-25, 25-21, 18-16.

Editör: TE Bilisim