TFF 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor, sezonun ilk yarısında oynadığı 17 lig maçında 33 gol atarken, kalesinde 19 gol gördü. Kırmızı-Siyahlılar, attıkları gollerin 29’unu ayakla, 4’ünü ise kafayla kaydettiler.

DOĞAN CAN DIŞINDA KAFAYI KULLANAN YOK

Çorum Belediyespor’un attığı 4 kafa golünün de Doğan Can Davas’tan gelmesi dikkat çekiyor. 12 golle hem Çorum Belediyespor’un, hem de grubun en golcü futbolcusu olan Doğan Can Davas, attığı gollerin 4’ünü kafayla, 9’unu ise ayakla kaydetti. Penaltıdan golü bulunmayan Doğan Can, kafa gollerini Tepecikspor, Tekirdağspor, Kocaelispor ve Cizrespor maçlarında attı.

PENALTIDAN 4 GOL

Doğan Can’dan sonra 5 golle Çorum Belediyespor’un en golcü ikinci futbolcusu olan Abuzer Gaffar Toplu, 1’i penaltıdan olmak üzere tüm gollerini ayakla attı. Çorum Belediyespor, 33 golün 4’ünü penaltılardan atarken, Abuzer’den sonra diğer penaltı golleri Salim, Selim ve Yakup Kayış’tan geldi.

Çorum Belediyespor adına topu kendi kalelerine gönderen Tekirdağsporlu Burak Aydın ve Arsinsporlu Mücahit Çakır da golleri ayakla kaydettiler.

KAFAYLA 6 GOL YEDİ

Sezonun ilk yarısında oynadığı 17 lig maçında kalesinde 19 gol gören Çorum Belediyespor, bu gollerin 6’sını kafayla yedi. Rakip takım futbolcuları diğer 13 golü ise 4’ü penaltıdan olmak üzere ayakla attılar. Çorum Belediyesporlu futbolcular Abdullah Karmil ve Emre Yüksektepe, topu kafayla kendi kalelerine gönderirken, rakipler adına 6 kafa golünün 2’sini kaydettiler.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim