Çorum Belediyespor Antalya kampındaki dördüncü ve son hazırlık maçında Hollanda’nın bölgesel amatör lig takımlarından Rood VIT’i son 20 dakikada bulduğu gollerle 3-0 yendi.

Dün, Emirhan Spor Tesisleri 2 No’lu Saha’da saat 15.30’da başlayan maçta Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Gürses Kılıç ilk onbirde; Sercan, Tahir, Akın, Ahmet Şahbaz, Yakup Kayış. Selim, Aykut, Yeldar, Burak Gündoğdu, Yakup Alkan ve Ferhat’a görev verdi. Sağanak yağmur altında oynanan maçta oyunun kontrolünü elinde bulunduran Çorum Belediyespor, gol yollarında etkili olamayınca devre başladığı gibi golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda iki takım da çok sayıda oyuncu değişikliği yaptı. Çorum Belediyespor’da, Sercan’ın yerine Burak Onur, Tahir’in yerine Ufuk, Akın’ın yerine İmam, Yakup Kayış’ın yerine Hüseyin, Aykut’un yerine Bilal, Yeldar’ın yerine Sebahattin, Burak Gündoğdu’nun yerine Salim, Ferhat’ın yerine ise Emrullah görev yaptı.

İlk yarıya oranla hücumda daha etkili ataklar geliştiren Çorum Belediyespor, 71.dakikada Yakup Alkan’ın golüyle 1-0 öne geçti. 82.dakikada Emrullah farkı ikiye çıkartırken, 86.dakikada kazanılan penaltıyı Sebahattin gole çevirip maçın skorunu 3-0 olarak belirledi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim