SAHA: Patalya 1 No’lu Saha.
HAKEMLER:
Bahadır Bulut, Bekir Koca, Serhat Çırak.
ÇORUM BELEDİYESPOR: Fatih (Utku), Buğra (Eray), Serkan, Akın, Uğur (İmam), Hakan (Kudret), Zafer (Berat Ali), Turgay (Oğuzhan), Eşref Koçak (Furkan), Gökhan (M.Fatih), Emre (Murat)
HATAYSPOR: Göksal, İzzet, Semih, Uğurcan, Emre, Akif, Erol, Onur (Abdurrahman), Emin (Soner), Emrah, Y.Emre.
GOL: Dk. 16 Gökhan.

Patalya Otel’in 1 No’lu sahasında saat 16.30’da başlayan maçta Çorum Belediye sahaya; Fatih, Buğra, Serkan, Akın, Uğur, Hakan, Zafer, Turgay, Eşref Koçak, Gökhan, Emre onbiriyle çıktı. Son transfer Emre Yüksektepe ilk onbirde forma şansı buldu.
İlk yarıda iki takım da kontrollü bir futbol sergilerken, Çorum Belediye 16.dakikada savunmadan çıkan uzun topa hareketlenen ve rakip defansın arkasına sarktıktan sonra kaleciyi de çalımlayan Gökhan’ın golüyle öne geçti. Kalan sürede başka gol olmayınca ilk yarı Çorum Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
İki takım kontrollü oyununu ikinci yarıda da sürdürdü. Özellikle Çorum Belediyespor çok sayıda oyuncu değişikliği yaparken, ilk onbirdeki tüm oyuncular zamanla değişti.
83.dakikada gelişen Çorum Belediye atağında, Kudret’in vuruşunda top üst direğe çarpıp auta çıkınca karşılaşma Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
Belediyespor, kamptaki son hazırlık maçını yarın 3.lig takımlarından Kırıkhanspor’la yapacak.
Kırmızı-Siyahlılar, kampta oynadıkları ilk hazırlık maçında Düzcespor’a 1-0 yenilirken, Gölbaşıspor A.Ş.’yi 3-1 mağlup etmişlerdi.
MAÇTAN DAKİKALAR… MAÇTAN DAKİKALAR…
DAKİKA 16 (GOL): Çorum Belediyespor maçtaki ilk tehlikeli atakta golü buldu. Savunmadan Akın’ın uzun pasına hareketlenen ve rakip defansın arkasına sarkan Gökhan, topla buluştuktan sonra kaleci Göksal’ı da çalımladıktan sonra topu boş kaleye gönderdi: 1-0. Gökhan, hazırlık maçlarındaki üçüncü golünü kaydetti.
DAKİKA 37: Çorum Belediye ikinci gole yaklaştı. Orta sahadan aldığı topla rakiplerini bir bir çalımlayan Turgay, ceza sahası dışından sert vurdu, kaleci Göksal gole izin vermedi, korner.
DAKİKA 54: Çorum Belediyespor savunmasının bir türlü uzaklaştıramadığı topu ceza sahasında yarım voleyle Y.Emre kaleye gönderdi, kaleci Fatih gole izin veredi, korner.
DAKİKA 57: Organize gelişen Çorum Belediye atağında, soldan Serkan’ın pasına hareketlenen Kudret, topu ceza sahası çizgisine çıkarttı, Turgay’ın kaleye göndermek istediği top Gökhan’a pas oldu, bu futbolcunun vuruşu az farkla üstten auta çıktı.
DAKİKA 83: Çorum Belediye ikinci gole çok yaklaştı. Furkan’ın pasında topla buluşan Berat Ali, sağdan bindiren Kudret’in önüne güzel bir pas attı, Kudret ceza sahasına girer girmez sert vurdu, üst direğe çarpan top auta çıktı.
(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim