Galibiyete odaklanan Kırmızı-Siyahlılarda sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken, tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı. Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak maçı Trabzon bölgesi C klasman hakemlerinden Sinan Özcan yönetecek.

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden ve sezona İstanbul deplasmanında aldığı 2-0’lık Büyükçekmece Tepecikspor galibiyetiyle başlayan Çorum Belediyespor, 2.hafta maçında yarın Ankara Adliyespor’u konuk edecek.

Bu sezon ilk kez Çorum’da bir maça çıkacak olan Çorum Belediyespor dün yaptığı antrenmanla Adliyespor maçının hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Yusuf Tokuş oyun palanını galibiyet üzerine yaptı. Adliyespor’u da yenerek ikide iki yapmayı hedefleyen Çorum Belediyespor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Sezona sahasında Payasspor’a karşı aldığı 2-0’lık yenilgiyle başlayan Ankara Adliyespor’la Çorum Belediyespor arasında yarın Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maçı Trabzon bölgesi C klasman hakemlerinden Sinan Özcan yönetecek. Saat 16.00’da başlayacak maçta Sinan Özcan’ın yardımcılıklarını ise Trabzon bölgesinden Şener İnan ve Erzurum bölgesinden Ünal Doğru yapacak. Trabzon bölgesinden Mehmet Çağatay Lakot ise maçın dördüncü hakemi olacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim